reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Myślę ze nie ma tu zaniedbania lekarza.. Poprostu odeszły jej wody i nie było juz jak podtrzymać ciaze. . Ciąża była bliźniaczą ale chyba w 9tc lub 10 tc utrzymał sie tyko jeden dzidziuś. Synus jej jest z in vitro. Była caly czas pod opieka lekarzy. A to nie jedyny przypadek o jakim słyszałam ze testy wychodzą ok a dzieci sie rodzą z zd. Ale tez znam przypadek gdzie wyniki były bardzo zle. I rodzice byli pewni ze cora bedzie z zd a przy porodzie okazało sie ze zdrowa. To są tylko badania. Jest tylko jeden rodziaj badan zeby mieć pewność. A wiadomo nie każdy sie decyduje.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem. Jeśli rodzice z góry zakładają, że nie zamierzają dokonać terminacji, nie ma sensu narażać dziecka i siebie amniopunkcją. Ja mam 39 lat i będę musiała rozważyć, jak daleko posunąć się w badaniach. Liczyłam, że usg wystarczy, ale moje przemyślenia zostały podkopane.

reklama
Cześć,
jestem tu zupełnie nowa :) Obecnie jestem w 7tc, termin mam na 18.05.2018 :) Jest to moja druga ciąża, pierwszą poroniłam w kwietniu tego roku... :( Niestety od wczoraj jestem przeziębiona - lekki katar i mały ból gardła, ogólne osłabienie - trochę się boję, żeby nie miało to wpływu na zarodek...
pozdrawiam wszystkie majowe mamy ;)
Witaj. Mamy ten sam termin [emoji4] a co do przeziębienia to mleko z miodem i czosnkiem [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

I nawet ten sam rocznik ;) No właśnie stosuję te domowe sposoby: czosnek, miód, cytryna, syrop z cebuli itp. Ale trochę się boję, jeszcze mój mąż wyjechał na weekend i pieska muszę wyprowadzać ;) z jakiego miasta jesteś? Pozdrowienia z Gdyni :)

I nawet ten sam rocznik ;) No właśnie stosuję te domowe sposoby: czosnek, miód, cytryna, syrop z cebuli itp. Ale trochę się boję, jeszcze mój mąż wyjechał na weekend i pieska muszę wyprowadzać ;) z jakiego miasta jesteś? Pozdrowienia z Gdyni :)
Hej, ja też śledź [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ogólnie mieszkam na połwyspie Helskim [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry