reklama
U
użytkownik 176
Gość
Witam nowe majóweczki i gratuluję
Przepraszam-źle napisałam...miało być 'raczej tak' Wit C jest ok w ciążyKurcze. A czytalam dzis ze troche do herbaty mozna na przeziebienie..
Ja z Gdańska
Pomorze widać jest aktywne na forum
Już się zakręcilam.. Dobrze napisałam wcześniej, że raczej nie, czyli że raczej nie jest aronia zakazanaPrzepraszam-źle napisałam...miało być 'raczej tak' Wit C jest ok w ciąży
Pomorze widać jest aktywne na forum
klaslaw1987
Fanka BB :)
Witaj i tez gratuluję [emoji4]Hejj jestem tu nowa termin mam na 25.05 takze chyba pasuje wizyta u gin A 2 tyg.. Dopiero.. Ale beta wyszla 1500 i miesiaczka wskazuje na 5t4d
Gratuluje wszystkim majoweczka!;*
Moje mdłości zniknęły nie wiem gdzie [emoji38] tylko łatwo wyprowadzić mnie z równowagi i dziś juz 2 razy płakałam [emoji23]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
OOo witam ja tez z GdyniI nawet ten sam rocznik No właśnie stosuję te domowe sposoby: czosnek, miód, cytryna, syrop z cebuli itp. Ale trochę się boję, jeszcze mój mąż wyjechał na weekend i pieska muszę wyprowadzać z jakiego miasta jesteś? Pozdrowienia z Gdyni
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam nowe majowe mamy [emoji6] u mnie znowu sutki zaczęły bolec i cały czas mimo nawadniania mam suchość w ustach..
Czasem boli mnie też podbrzusze.. jak u was z tym? Macie bóle podbrzusza??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czasem boli mnie też podbrzusze.. jak u was z tym? Macie bóle podbrzusza??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
KasiaRo
Fanka BB :)
Dobrywieczor
Nasti ja na zatwardzenia polecam jogurt z siemieniem lnianym.
Maripo, ja nie w ciazy dosc duzo i intensywnie cwicze. Poprzednio zrezygnowalam zupelnie ze sportu... na poczatku bylam zbyt zmeczona i po wysilku mialam bole brzucha, a potem juz mi sie nie chcialo;( 2 miesiace po porodzie (cc) wrocilam na treningi. Teraz pewnie bedzie podobnie.
Basia, mnie czasem cos zakuje lub ciagnie i 'czuje, ze mam brzuch', ale nie jest to bol jako taki... w sumie poza wrazliwoscia sutkow i szybkim lapaniem zadyszki, to moj jedyny ciazowy objaw.
Witam nowe majoweczki
Ja nie z Trojmiasta, ale Trojmiasto uwielbiam i wlasnie jutro wybieram sie tam na kilka dni [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Nasti ja na zatwardzenia polecam jogurt z siemieniem lnianym.
Maripo, ja nie w ciazy dosc duzo i intensywnie cwicze. Poprzednio zrezygnowalam zupelnie ze sportu... na poczatku bylam zbyt zmeczona i po wysilku mialam bole brzucha, a potem juz mi sie nie chcialo;( 2 miesiace po porodzie (cc) wrocilam na treningi. Teraz pewnie bedzie podobnie.
Basia, mnie czasem cos zakuje lub ciagnie i 'czuje, ze mam brzuch', ale nie jest to bol jako taki... w sumie poza wrazliwoscia sutkow i szybkim lapaniem zadyszki, to moj jedyny ciazowy objaw.
Witam nowe majoweczki
Ja nie z Trojmiasta, ale Trojmiasto uwielbiam i wlasnie jutro wybieram sie tam na kilka dni [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom