reklama
caltha
Fanka BB :)
W takim przypadku i przy krwawieniu to w szpitalu nawet do WC iść nie można, tylko do kaczki się robi. Właśnie przez to, że ryzyko odklejenia jest zbyt duże. Wtedy dziecko szanse ma marne, na Waszym etapie zerowe, a u mamy zagrożenie krwotokiem wewnętrznym, czasem nawet kończy się utratą macicy. Biorąc pod uwagę clexane, które extra rozrzedza krew, a lekarz nie powiedział Ci w sumie, po co Ci przepisał, to ryzyko jest spore.Lekarz mówił, że łożysko naciska na szyjkę macicy
Nie ma co ryzykować extra i wstawanie ograniczyć do niezbędnego minimum.
caltha
Najwcześniej chłopca widać, ale też brak penisa nie świadczy o tym, że jest dziewczynka. O tym świadczą wargi sromowe a to widać chyba najwcześniej w 14-16tc. Także ja to chyba ufam tylko informacji z USG połówkowego lub wyników genetycznych, typu amniopunkcja, niftyU mnie pod koniec 12 tyg nawet spekulacji co do plci nie bylo dopiero na polowkowym. Ide teraz do ponoc swietnego lekarza i innej kliniki... zobaczymy ale nie nastawiam sie.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
KasiaRo
Najwcześniej chłopca widać, ale też brak penisa nie świadczy o tym, że jest dziewczynka. O tym świadczą wargi sromowe a to widać chyba najwcześniej w 14-16tc. Także ja to chyba ufam tylko informacji z USG połówkowego lub wyników genetycznych, typu amniopunkcja, nifty
Tak samo slyszalam mam dziewczynke, wiec moze dlatego nic nie bylo widac
U mnie w 13 tyg lekarka powiedziała, że wie ale nie powie do połówkowego [emoji849] wtedy już wiedziałam, że pewnie widziała siusiaka i tak też było [emoji6]
Siostra była w 12+5 to lekarka jej powiedziała tylko, że narazie jest tam "płasko", zobaczymy co na następnej wizycie usłyszy [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Siostra była w 12+5 to lekarka jej powiedziała tylko, że narazie jest tam "płasko", zobaczymy co na następnej wizycie usłyszy [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
nknatalia
Coś chyba w tym jest.Ja biore poki co tylko kwas foliowy. Moja gin nie zaleca nic innego w pierwszym trym, bo uwaza ze to moze potegowac mdlosci.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
co to znaczy fiflak ?
Super widać, który to był dokładnie tydzień i dzień?
reklama
Gosika88
Nic nie mówił o odklejaniu się łożyska, tylko, że jest przodujące. To ten sam lekarz, który przepisał mi clexane, tutaj też go dostaje. W piątek mam badanie możecie mi podpowiedzieć o co pytać bo pewnie będę w stresie i nic nie przyjdzie mu do glowyW takim przypadku i przy krwawieniu to w szpitalu nawet do WC iść nie można, tylko do kaczki się robi. Właśnie przez to, że ryzyko odklejenia jest zbyt duże. Wtedy dziecko szanse ma marne, na Waszym etapie zerowe, a u mamy zagrożenie krwotokiem wewnętrznym, czasem nawet kończy się utratą macicy. Biorąc pod uwagę clexane, które extra rozrzedza krew, a lekarz nie powiedział Ci w sumie, po co Ci przepisał, to ryzyko jest spore.
Nie ma co ryzykować extra i wstawanie ograniczyć do niezbędnego minimum.