Jetkaa
Fanka BB :)
Zazdroszcze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszcze!
Teraz wszystko będzie dobrze [emoji6] a na kiedy masz dokładnie termin? I kolejna wizytę?
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
To jeszcze dla ogólnego pocieszenia wstawiam fiflaka
[/url][/IMG] [url=https://naforum.zapodaj.net/a004ea48a79a.jpg.html][/URL]
Poczekamyi tak sie boje tak mam siostre, a sama mieszkalam kilka lat na Kamrowskiego i ucieklam na Warszawska- spotkanie w centrum lepszym pomyslem! tylko poczekacie na mnie do przyszlego tygodnia?
Mój maluch był 6 dni młodszy na ostatnim usg [emoji4]termin wg om 07.05 a wg wielkosci 14.05
wizyte mam we wtorek
@klaslaw gdzie jedziecie? tez bym chciala
zamowilam pierogi na pyszne.pl - z maki gryczanej ze szpinakiem - slina mi leci na mysl o pierogach i jestem ciekawa mojego cukru po dam znac
@Locja nie pamietam czy pisalam juz ze posmakowalam gorzkiej czekolady, znalazlam jakas z zawartoscia cacao 90% i cukier po 1 h - 112 !!! jestem szczesliwa!
Lekarz mówił, że łożysko naciska na szyjkę macicyGosika88 odpusc sobie wstawanie ze smieciami. Sprawdzali czy lozysko siie nie odkleja? Bo na to wskazuje krwawienie..... lez plackiem bo nic innego nie mozesz zrobic. Oby wszystko dobrze sie skonczylo....