reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Teraz wszystko będzie dobrze [emoji6] a na kiedy masz dokładnie termin? I kolejna wizytę?

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom

3jgxyx8dib1uxeqd.png

termin wg om 07.05 a wg wielkosci 14.05
wizyte mam we wtorek

@klaslaw gdzie jedziecie? tez bym chciala

zamowilam pierogi na pyszne.pl - z maki gryczanej ze szpinakiem - slina mi leci na mysl o pierogach i jestem ciekawa mojego cukru po ;) dam znac

@Locja nie pamietam czy pisalam juz ze posmakowalam gorzkiej czekolady, znalazlam jakas z zawartoscia cacao 90% i cukier po 1 h - 112 !!! :) jestem szczesliwa!

@basia89 zielona jestem w kwestii małych chłopców, będę się radzić.
Idziesz w dobrym terminie i będzie już widać płeć, o ile dzidzia zachce pokazać. Różnie z tym bywa. Moja ma już 13 tygodni, jest starsza niż wynika z OM, dlatego nie warto iść na ostatnią chwilę.
@Kasiales u nas mówi się tak żartobliwie na małego siusiaka :-D Bardziej fachowo to jeszcze wyrostek płciowy ;)

termin wg om 07.05 a wg wielkosci 14.05
wizyte mam we wtorek

@klaslaw gdzie jedziecie? tez bym chciala

zamowilam pierogi na pyszne.pl - z maki gryczanej ze szpinakiem - slina mi leci na mysl o pierogach i jestem ciekawa mojego cukru po ;) dam znac

@Locja nie pamietam czy pisalam juz ze posmakowalam gorzkiej czekolady, znalazlam jakas z zawartoscia cacao 90% i cukier po 1 h - 112 !!! :) jestem szczesliwa!
Mój maluch był 6 dni młodszy na ostatnim usg [emoji4]

Jedziemy do Giżycka [emoji4]

Gosika88 odpusc sobie wstawanie ze smieciami. Sprawdzali czy lozysko siie nie odkleja? Bo na to wskazuje krwawienie..... lez plackiem bo nic innego nie mozesz zrobic. Oby wszystko dobrze sie skonczylo....

reklama
Do góry