reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@Gosika88, kurczę ciekawe z jakiego powodu ta krew..
@Paula, dobrze, że szybko zareagowałaś. Teraz Cię przebadają i wszystko będzie ok [emoji6]
@Kasiales, który tydzień u ciebie? Nie przejmuj się, teraz będzie wszystko dobrze ! A w tamtych ciążach co się stało? Miałaś jakieś objawy?
@mono, ja też tylko Femibion i nic dodatkowo. Tam kwasu foliowego jest chyba 400% normy. W poprzedniej ciąży też brałam tylko Femibion.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

skonczony 11 wiec zaczety 12 wg om
realnie dzieciatko bylo mniejsze wiec 10 zaczety 11

nie bylo objawow...serduszko przestalo bic

reklama
Dzień dobry

Dzisiaj tak niepokojąco na forum, jakiś przygnębiający dzień.

Tak czekacie na usg genetyczne, a ono mnie jakoś wcale nie uspokoiło. Jednak widzę jak duża jest rola lekarza, gin tak spokojnie mówił, że wszystko jest ok, chciałabym, żeby tak mówił mi codziennie. A potem tyle problemów tutaj widzę.

Wiecie, że gin powiedział, że satystycznie chore dziecko zdarza mu się tylko raz w roku?

Chyba forum przyciąga ten niewielki procent poszukujących wsparcia.

skonczony 11 wiec zaczety 12 wg om
realnie dzieciatko bylo mniejsze wiec 10 zaczety 11

nie bylo objawow...serduszko przestalo bic

Teraz wszystko będzie dobrze [emoji6] a na kiedy masz dokładnie termin? I kolejna wizytę?

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dib1uxeqd.png

Dzień dobry :-)
Mi ten tydzień tak strasznie się ciagnie, wizytę będę miała dopiero we wtorek :/
Koleżanka z pracy dzisiaj mi powiedziała, że spod sukienki widac juz zaokraglony brzuszek :)
Miłego dnia

Tez bym gdzies pojechala mamy piekna jesien w Zakopanem ale wolala bym gdzoes jechac z narzyczonym i synem:) np nad morze :) w te wakacje nigdzie nie bylismy i chciala bym gdzies wyjechac :)

reklama
Do góry