reklama
Gosika88
Fanka BB :)
Mój kot ode mnie uciekł hehehe ale jakoś za nim nie płacze, chyba się po prostu nie lubiliśmy. Mój maz go przyniósł bo widział jak ludzie wyrzucają kociaki z auta. Niestety nie pytał mnie o zdanie a ja kotów nie lubię. Mieliśmy go przez rok, dbałam o niego jak mogłam mimo, że strasznie mnie denerwował sikał na dywan, w kolko rozsypany zwirek, zniszczone meble, kradł mi biżuterię itp.
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Moja Szefowa ciągle mówiła, że pewnie niedługo ja będę w ciąży, że już czas na mnie. Nie mówiłam nie, bo staraliśmy się 8mscy. Jak się tylko dowiedziałam w trzecim tygodniu o ciąży, to Szefowej powiedziałam w 4tym tygodniu już. Powiedziała, że tak myślałaDziewczyny a w którym tygodniu planujecie powiedzieć o ciąży szefowi?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziś mija miesiąc odkąd jestem na zwolnieniu z racji na wykonywany zawód.
Ja kiedyś też miałam kotki, ale niestety zaginęły gdzieś - były kochane, ale jednak wolę psa - łatwiej upilnować no i więcej emocji pokazuje
Teraz kotków unikam bo nie przechodziłam jeszcze toksoplazmozy i muszę uważać
W pracy u mnie niestety już wszyscy wiedzą, bo lekarz od razu wysłał mnie na zwolnienie, a tak to na razie staram się utrzymać ciążę w tajemnicy - wie najbliższa rodzina i tylko paru znajomych, bo się wydało jak nie piłam alkoholu na jakiejś imprezie
W pracy u mnie niestety już wszyscy wiedzą, bo lekarz od razu wysłał mnie na zwolnienie, a tak to na razie staram się utrzymać ciążę w tajemnicy - wie najbliższa rodzina i tylko paru znajomych, bo się wydało jak nie piłam alkoholu na jakiejś imprezie
klaslaw1987
Fanka BB :)
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Jeśli chodzi o znajomych, to u mnie ta sama sytuacja. Nie piłam alkoholu, powiedziałam że dziś gorszy dzień ale pod koniec imprezy powiedzieliśmy po czym usłyszałam,że ja teraz idę do domu spać,bo muszę dużo odpoczywać, a oni zabierają przyszłego tatusia aby świętowaćJa kiedyś też miałam kotki, ale niestety zaginęły gdzieś - były kochane, ale jednak wolę psa - łatwiej upilnować no i więcej emocji pokazuje
reklama
U mnie kilku znajomych wie rodzicow nie mam a za to partnej pochwalil sie wszystkim znajomym w pracy jak tylko dwie kreski wyszlyJeśli chodzi o znajomych, to u mnie ta sama sytuacja. Nie piłam alkoholu, powiedziałam że dziś gorszy dzień ale pod koniec imprezy powiedzieliśmy po czym usłyszałam,że ja teraz idę do domu spać,bo muszę dużo odpoczywać, a oni zabierają przyszłego tatusia aby świętować
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom