reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
No teraz zwłaszcza w okresie jesienno zimowym ;) ale przynajmniej się wyspimy porządnie przed dzidziuchami :)
Otóż to. Później będzie z tym ciężko :) aczkolwiek ja zamierzam dzidzie na noc karmić butelką żeby trochę dłużej pospała najedzona. Zobaczymy w praktyce jak mi to pójdzie

Ja mam malego kotka zwierzak w domu zawsze jest weselej

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
My najpierw chcieliśmy kota ale mój facet woli psy a dzieciaki od lat walczyły o psa i nic a ja tylko raz wspomniałam i jest [emoji4] dla mnie towarzysz i grzejniczek [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Dzien dobry.

Ale naprodukowalyscie.
Witam nowe dziewczyny. Fajnie ze nas coraz wiecej ale tez chyba czesc przestala sie odzywac?

Mi sie w sobite zachcialo sprzatania co przyplacilam bolem brzucha. Nigdy wiecej..... staram sie jak najwiecej odpoczywac teraz.

Co do informowania dzieci to uwazam ze dzieci powinny dowiedzieć sie od rodzicow o noowym rodzenstwie. Pamietam ze ja majac 7 lat dowiedzialam sie od koleanki ze moja mama jaest w ciazy. Dlugo mialam do niej o to zal. Dlatego u nas zarowno o poprzedniej ciazy jak i o tej najpierw mowimy corce, a ona pewnie znowu rozgada wszystkim.... wyjatkiem jest moja mama ktora juz wie, ale wiem ze nikomu nie powie. Corcia dowie sie o rodzenstwie po kolejnej wizycie ktora 20 pazdziernika. Wtedy tez powiem w pracy.

reklama
Co do cukrow to tzreba znalezc co powoduje takie skoki. Mi najbardziej cukier podnosilo pieczywo. Moglam jesc tylko chlweb dla cukrzykow i to tylko z jednej piekaarni. Dodatkowo wysokie cukry byly po smieciowym jedzeniu typu np paprykarz. Metoda prob i bledow trzeba ustalic co sKodzi.
Zaczelam cukier mierzyc zeby spr czy nie szaleje i czy potrEbna ditea ale poki co jest ok.

Do góry