reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
No teraz zwłaszcza w okresie jesienno zimowym ;) ale przynajmniej się wyspimy porządnie przed dzidziuchami :)
Otóż to. Później będzie z tym ciężko :) aczkolwiek ja zamierzam dzidzie na noc karmić butelką żeby trochę dłużej pospała najedzona. Zobaczymy w praktyce jak mi to pójdzie

Ja mam malego kotka zwierzak w domu zawsze jest weselej

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
My najpierw chcieliśmy kota ale mój facet woli psy a dzieciaki od lat walczyły o psa i nic a ja tylko raz wspomniałam i jest [emoji4] dla mnie towarzysz i grzejniczek [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Dzien dobry.

Ale naprodukowalyscie.
Witam nowe dziewczyny. Fajnie ze nas coraz wiecej ale tez chyba czesc przestala sie odzywac?

Mi sie w sobite zachcialo sprzatania co przyplacilam bolem brzucha. Nigdy wiecej..... staram sie jak najwiecej odpoczywac teraz.

Co do informowania dzieci to uwazam ze dzieci powinny dowiedzieć sie od rodzicow o noowym rodzenstwie. Pamietam ze ja majac 7 lat dowiedzialam sie od koleanki ze moja mama jaest w ciazy. Dlugo mialam do niej o to zal. Dlatego u nas zarowno o poprzedniej ciazy jak i o tej najpierw mowimy corce, a ona pewnie znowu rozgada wszystkim.... wyjatkiem jest moja mama ktora juz wie, ale wiem ze nikomu nie powie. Corcia dowie sie o rodzenstwie po kolejnej wizycie ktora 20 pazdziernika. Wtedy tez powiem w pracy.

reklama
Co do cukrow to tzreba znalezc co powoduje takie skoki. Mi najbardziej cukier podnosilo pieczywo. Moglam jesc tylko chlweb dla cukrzykow i to tylko z jednej piekaarni. Dodatkowo wysokie cukry byly po smieciowym jedzeniu typu np paprykarz. Metoda prob i bledow trzeba ustalic co sKodzi.
Zaczelam cukier mierzyc zeby spr czy nie szaleje i czy potrEbna ditea ale poki co jest ok.

Do góry