reklama
p_a_t_i
Zaangażowana w BB
Nie dziwie się!! Zadowolony i dumnyU mnie kilku znajomych wie rodzicow nie mam a za to partnej pochwalil sie wszystkim znajomym w pracy jak tylko dwie kreski wyszly
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wie najbliższa rodzina, w pracy i naprawdę małe grono znajomych - starczy
tysia123
Fanka BB :)
Ale szybko sie pochwaliliscie. Ja to zawsze sie balam wczesnie mowic. Tak oficjalnie zawsze po skonczeniu 12 tygodni mowilismy najblizszym. Moja mama zawsze wie okolo 7-8 tc. Wyjatkowo dla szefa o drugiej ciazy musialam powiedziec zaraz po tescie. Teraz powiem jak bedzie 11 tc bo musi sie dowiedziec ze nie wracam do racy w listopadzie jak sie umawialismy.
caltha
Ja o pierwszej ciąży nie zdążyłam powiedzieć, musiałam o zabiegu. O drugiej powiedziałam po USG genetycznym, o kolejnych też tak chciałam- nie zdążyłam, o tej powiedziałam mamie w 8tc w jej imieniny- samopoczucie nie pozwalałoby ukryć do 12tc
Nyana__
Początkująca w BB
witam nowe majoweczki) ale nas duzoo
Ja dziewczyny nie spalam cala noc maly zlapal grypę ja i moj narzyczony.. Takze lezymy w trojke i się leczymy.. Ja naturalnymi rzeczami
Oj współczuję :/ Ja podobnie nie spałam ale przez ząb, zrobiła mi się dziura w 7, masaaakra
Kurujcie się w takim razie i dużo odpoczywaj
Jetkaa
Ja tak mialam nagle nudnosci przez tydzien nic nie jadlam.. A zdnia na dzien mi przeszlo mam jeszcze ale delikatne mdlosci... A brzuszek tez czasem zaboli .. Ale jak to nie silny bol to nie ma co sie denerwowac.. Ja jestem w7t6dDziewczyny dzisiaj pierwszy raz mam poważne mdłości. Dodatkowo kluje mnie w podbrzuszu. To 7t3d. Czy której też miała takie nagle dolegliwości?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MegiKM
Dziewczyny dzisiaj pierwszy raz mam poważne mdłości. Dodatkowo kluje mnie w podbrzuszu. To 7t3d. Czy której też miała takie nagle dolegliwości?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mialam. Caly czas mnie lekko mdlilo i w sumie nie utrudniało to funkcjonowania. Kilka dni pozniej zaczelo mnie wymiotować. Ale jak juz zaczęło to przez 3 dni pod rząd i znowu spokój az do dzis. Wczoraj super sie czulam a dzis masakra.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom