reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
U mnie kilku znajomych wie rodzicow nie mam a za to partnej pochwalil sie wszystkim znajomym w pracy jak tylko dwie kreski wyszly

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwie się!! Zadowolony i dumny :)
U mnie wie najbliższa rodzina, w pracy i naprawdę małe grono znajomych - starczy :)

Ale szybko sie pochwaliliscie. Ja to zawsze sie balam wczesnie mowic. Tak oficjalnie zawsze po skonczeniu 12 tygodni mowilismy najblizszym. Moja mama zawsze wie okolo 7-8 tc. Wyjatkowo dla szefa o drugiej ciazy musialam powiedziec zaraz po tescie. Teraz powiem jak bedzie 11 tc bo musi sie dowiedziec ze nie wracam do racy w listopadzie jak sie umawialismy.

witam nowe majoweczki:)) ale nas duzoo:)
Ja dziewczyny nie spalam cala noc maly zlapal grypę ja i moj narzyczony.. Takze lezymy w trojke i się leczymy.. Ja naturalnymi rzeczami:)

Ja o pierwszej ciąży nie zdążyłam powiedzieć, musiałam o zabiegu. O drugiej powiedziałam po USG genetycznym, o kolejnych też tak chciałam- nie zdążyłam, o tej powiedziałam mamie w 8tc w jej imieniny- samopoczucie nie pozwalałoby ukryć do 12tc

witam nowe majoweczki:)) ale nas duzoo:)
Ja dziewczyny nie spalam cala noc maly zlapal grypę ja i moj narzyczony.. Takze lezymy w trojke i się leczymy.. Ja naturalnymi rzeczami:)

Oj współczuję :/ Ja podobnie nie spałam ale przez ząb, zrobiła mi się dziura w 7, masaaakra :(
Kurujcie się w takim razie i dużo odpoczywaj :)

Dziewczyny dzisiaj pierwszy raz mam poważne mdłości. Dodatkowo kluje mnie w podbrzuszu. To 7t3d. Czy której też miała takie nagle dolegliwości?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

A bylas u dentysty czy coś? Oj bol zeba jest najgorszy... ;\ dzieki mam nadzieje ze przejdzie raz dwa bo syn ma 3latka i katar jest masakra :(

Dziewczyny dzisiaj pierwszy raz mam poważne mdłości. Dodatkowo kluje mnie w podbrzuszu. To 7t3d. Czy której też miała takie nagle dolegliwości?

Ja tak mialam nagle nudnosci przez tydzien nic nie jadlam.. A zdnia na dzien mi przeszlo:) mam jeszcze ale delikatne mdlosci... A brzuszek tez czasem zaboli .. Ale jak to nie silny bol to nie ma co sie denerwowac.. Ja jestem w7t6d:)

reklama

Ja tak mialam. Caly czas mnie lekko mdlilo i w sumie nie utrudniało to funkcjonowania. Kilka dni pozniej zaczelo mnie wymiotować. Ale jak juz zaczęło to przez 3 dni pod rząd i znowu spokój az do dzis. Wczoraj super sie czulam a dzis masakra.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry