reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Tez się tego trzymam [emoji4]

Taaa jasne [emoji4] dobrze ze mieszkamy osobno tylko zajmuje nam czas co chwile wydzwaniajac o wszystko i nie możemy mieć dnia bez telefonu. A jak jej jedyny wnuk coś nabroi to zawsze do nas wydzwania nawet o 6 rano...

Wie tylko najstarsza narazie. I waham się czy nie powiedzieć najmłodszej bo z nimi dwiema mam najlepszy kontakt. Same powiedziały ze nie wyobrażają sobie zeby mnie miało zabraknąć w domu i ze tata by się chyba załamał. A to akurat prawda bo wyjątkowo widać ze mi zaufał po tym jak go żona z dziećmi zostawiła...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Cześć przyszłe mamy.
Klaslaw ale masz duża rodzine. Wyzwanie któremu na pewno podołasz. Trzymam kciuki zeby ciąża byla powodem do radości dla każdego z was.

My od rana u pediatry. Syn ma wysokie wyniki ASO i ciagle niestety rośnie. Macie jakieś rady? Niestety pedi kazała jedynie być czujnym i robić badania co kilka miesiącu. Jakby młody narzekał na bóle to mamy iść do reumatologa.

Locja współczuje wyniku cukru. Moj z rana 97 i nadal szukam jak zrobić ahy na czczo było niżej

Witam nowa mamę

Miłego dnia życzę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)

Moja teściowa nie żyje a akurat ona by się ucieszyła bardzo... Za to mama niekoniecznie będzie zachwycona, po co ludziom trzecie dziecko? To już wychodzi ponad ogólnie przyjęty standard. Tylko, że ja nie żyję standardowo.

Z tym mijaniem objawów to jakaś ściema, za 5 dni zaczynam 4 miesiąc i nic nie jest lepiej. Wczoraj wręcz było jeszcze gorzej, armagedon cyckowobrzuszny.
U mnie nie żyje teściu. Moja mama bardzo się cieszy bo to pierwszy wnuk lub wnuczka taki wiecie w sensie ze mój lub moja. Wie ze ma 4 przybranych wnuków [emoji4]

Cześć przyszłe mamy.
Klaslaw ale masz duża rodzine. Wyzwanie któremu na pewno podołasz. Trzymam kciuki zeby ciąża byla powodem do radości dla każdego z was.

My od rana u pediatry. Syn ma wysokie wyniki ASO i ciagle niestety rośnie. Macie jakieś rady? Niestety pedi kazała jedynie być czujnym i robić badania co kilka miesiącu. Jakby młody narzekał na bóle to mamy iść do reumatologa.

Locja współczuje wyniku cukru. Moj z rana 97 i nadal szukam jak zrobić ahy na czczo było niżej

Witam nowa mamę

Miłego dnia życzę

Wiesz dzieciaki juz prawie dorosłe wiec o nich się nie martwię [emoji4]

Ja badania krwi mam dopiero 7 listopada [emoji52]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

@Kasiales a jaką masz przerwę między posiłkami po nocy? Często wysoki cukier na czczo pojawia się gdy przerwa jest za długa.

@klaslaw1987 , rozumiem Twój stres, jednak dobrze wiesz, że to Wasze życie. Zresztą nowy człowiek :) zawsze wywołuje dobre emocje. Najważniejsze byś się tym nie stresowała. Super, że masz takie oparcie w dzieciach Twojego partnera, już to widzę, jak maluszek będzie miał dobrze!

Jestem już po konsultacji z diabetologiem i mam już zwiększoną dawkę insuliny, mam nadzieję, że już więcej będzie bez takich numerów. Okropnie mnie te cukry stresują, bo wiem, że wysokie cukry w tak wczesnej ciąży mogą prowadzić do wad rozwojowych :(. Wczoraj wieczorem zjadłam żytni chlebek chrupki. Nigdy więcej!

Cieszę się, to na pewno, niezależnie od tego co powiedzą [emoji6] będzie co ma być, zaplanowaliśmy powiedzieć wszystkim w sobotę, bo będą u nas

oar8csqv0ui6juo3.png
Powodzenia :)

Ja jak dobrze liczę to wczoraj skonczylam 2 miesiąc i juz sie cieszyłam bo od kilku dni bylo dobrze a dzis znowu :(

Chyba nie mam czego zazdrościć. Współczuję :( ja właśnie wskoczyłam w trzeci miesiąc i żadnych dolegliwości od początku.

@Kasiales a jaką masz przerwę między posiłkami po nocy? Często wysoki cukier na czczo pojawia się gdy przerwa jest za długa.

@klaslaw1987 , rozumiem Twój stres, jednak dobrze wiesz, że to Wasze życie. Zresztą nowy człowiek :) zawsze wywołuje dobre emocje. Najważniejsze byś się tym nie stresowała. Super, że masz takie oparcie w dzieciach Twojego partnera, już to widzę, jak maluszek będzie miał dobrze!

Jestem już po konsultacji z diabetologiem i mam już zwiększoną dawkę insuliny, mam nadzieję, że już więcej będzie bez takich numerów. Okropnie mnie te cukry stresują, bo wiem, że wysokie cukry w tak wczesnej ciąży mogą prowadzić do wad rozwojowych :(. Wczoraj wieczorem zjadłam żytni chlebek chrupki. Nigdy więcej!

Oj tak maluch będzie miał kilka niań [emoji4]
Nic się nie martw cukrem teraz wiesz co i jak i musisz jednak bardziej uważać i będzie dobrze [emoji4]

Jest nadzieja :) mi ciągle chciało się spać i na myśl, że mam coś robić odechciewało mi się :) ale od dwóch dni szał macicy normalnie :) trzymam kciuki!!
Ja wczoraj zasnęłam choć ochota była [emoji23]
Dziś nadrobić [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

My w czerwcu przygarnelismy szczeniaka bo nie myślałam że w ogóle będziemy mieć dzieci. Tym bardziej ze z poprzednim partnerem nie zabezpieczalismy się przez 10 lat i noc. Zero ciąży. Ale teraz dziękuję za to Bogu [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Tak widać miało być :) a dom z psem to szczęśliwy dom :) ja na L4 bez psa to bym się chyba zaplakala jakbym miała tak sama siedzieć ;)

reklama
Oj tak maluch będzie miał kilka niań [emoji4]
Nic się nie martw cukrem teraz wiesz co i jak i musisz jednak bardziej uważać i będzie dobrze [emoji4]

Ja wczoraj zasnęłam choć ochota była [emoji23]
Dziś nadrobić [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Haha zdarza się, w naszym stanie to zrozumiałe! :) dzisiaj nadrobisz ;)

Do góry