reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Uff udało mi sie przeczytac wszystkie posty w tym forum. Jestem z siebie dumna.
Moja pierwsza ciaza zakonczyla sie w 33tyg cesarka. Synek byl na intensywnej terapii noworodka. Urodzil sie 12.11.2015 a do domu wyszedl dopiero 4.12. Straszny z niego lobuz i kaskader, wiecznie w siniakach.. Mimo najszczerszych checi nie idzie go upilnowac w 100%.
Z objawow to masakra jakas.. Otwieram rano lodowke i zamykam tak szybko jak otworzylam bo mnie zapach jedzenia mdli. Maz chcial mi wczoraj kupic jakis sok owocowy to musieliśmy konczyc zakupy bo jak o nim pomyslalam to rozbolal mnie brzuch i zachcialo mi sie wymiotowac.. Ciagle chce spac i jesc slodycze i ogorki małosolne :p (dzis musze chyba nastawic ogorkow)
Aa i pisalyscie cos o lutowkach- bylam w lutowkach 2018 tu na bb ale zle sie skonczylo.
@Viltutti oo chociaz ktos blisko :D z gdanska-osowej chwila moment :-D
No to sie rozpisalam :)

reklama
Ale ja nigdzie nie napisałam, że teraz jem słodkie :-p otóż jeśli można to nazwać odrzuceniem to mnie, największego łasucha łakociowego na świecie, odrzuciło właśnie od słodyczy :laugh2::nerd: nic, zero, patrzę na półki pełne kremów, ciastek, czekolady, bitej śmietany, lodów i NIC, moja ręka po to nie sięga a oczy nie patrzą pazernie :eek: nie wiem kto tam w środku zamieszkał, ale kulinarnie się nie dogadamy :laugh2:

Ja jestem w 6tc i pare dni i nie ciągnie mnie do słodyczy :) mimo, że je uwielbiam - jest to dla mnie dobry objaw hehehe; nie mam mdłosci jeszcze :)

Mnie od wczoraj wieczora mdli okropnie... dzisiaj rano sie nasililo i boje sie jak sie to skonczy :/ nic jeszcze nie zjadłam, a w brzuchu burczy :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry ;)

Ja ostatnia @ miałam 21.07. Ale cykle miedzy 29- 34 dni.

Uff udało mi sie przeczytac wszystkie posty w tym forum. Jestem z siebie dumna.
Moja pierwsza ciaza zakonczyla sie w 33tyg cesarka. Synek byl na intensywnej terapii noworodka. Urodzil sie 12.11.2015 a do domu wyszedl dopiero 4.12. Straszny z niego lobuz i kaskader, wiecznie w siniakach.. Mimo najszczerszych checi nie idzie go upilnowac w 100%.
Z objawow to masakra jakas.. Otwieram rano lodowke i zamykam tak szybko jak otworzylam bo mnie zapach jedzenia mdli. Maz chcial mi wczoraj kupic jakis sok owocowy to musieliśmy konczyc zakupy bo jak o nim pomyslalam to rozbolal mnie brzuch i zachcialo mi sie wymiotowac.. Ciagle chce spac i jesc slodycze i ogorki małosolne :p (dzis musze chyba nastawic ogorkow)
Aa i pisalyscie cos o lutowkach- bylam w lutowkach 2018 tu na bb ale zle sie skonczylo.
@Viltutti oo chociaz ktos blisko :D z gdanska-osowej chwila moment :-D
No to sie rozpisalam :)
ja byłam lutowka 2017 i tez sie zle skończyło. :( mój synek Fabi tez z 12.11 ale 2007 ;)

a budzicie sie w nocy albo nad rane mega głodne? ja mam taki głód od kilku dni rano
Ja rano budze sie glodna jak wilk :D zjadlam kanapke i niestety ją zwrociłam... kurcze, w pierwszej ciąży nie wymiotywałam, miałam nadzieje, że tym razem tez tego unikne :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6]
Współczuje wam tych rewolucji żołądkowych [emoji853] u mnie narazie z tym spokoj. Wczoraj byłam na weselu i najadłam się jak nigdy [emoji12] rano wstałam z pobolewaniem piersi ale nic wiecej.. wlasnie jadę po syna do mamy i przy okazji na obiadek [emoji3] miłej niedzieli [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry