reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

ufff, doczytalam,
postanowilismy ostatnie dni spedzic w gorach, pogoda nie byla za ciekawa ale odpoczlismy, od jutra sie zacznie praca, szkola, przedszkole...
ja tez uwielbiam slodycze a teraz szk, wcale nie mam na nie ochoty
nie moge sie doczekac wtorku - ide do gina :)
pozdrawiam

reklama
W pierwszej ciąży odrzuciło mnie od słodyczy i mam synka. A teraz bym ciagle je jadła :D

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

W pierwszej ciąży odrzuciło mnie od słodyczy i mam synka. A teraz bym ciagle je jadła :D

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie strasznie rozne zapachy irtyruja i powoduja mdłości... dzisiaj np na kolacje gotowałam córce jajka, jak obrałam je ze skorupki to musiałam biegem do łazienki niestety [emoji23] na mięso nawet patrzeć nie moge. Jak tak dalej pójdzie, to do porodu będę żywić się suchym chlebem i wodą [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dagaa11 zapachy mnie tez denerwują.. Ciągle mi coś śmierdzi.. Nawet jedzenie w lodówce.. Przejdzie Kiedys mam nadzieję bo na chlebie i wodzie daleko nie zajedziesz.. Mnie maz pilnuje zebym co kolwiek jadła. W pierwszej ciazy do 33tyg przytylam 8kg i synek mial hipotrofie.

Cześć dziewczyny :) Ale naskrobałyście przez ten weekend. Nie byłam tu z Wami obecna bo nie za dobrze się czułam. Ale już jestem i postaram się być na bieżąco :)
Witam nowe mamy i gratuluje :)
A Wam jak minął weekend?
Co do słodyczy do ja z synem wcinałam kiedy tylko miałam ochotę, i w sumie przytyłam 15 kg. Teraz staram się trochę opanować, ale straaasznie mnie korci żeby coś przekąsić :rolleyes2:

reklama
Dzien dobry poniedzialkowo ;)

U mnie z dkia na dzien coraz gorzej. Żołądek skurczony do granic mozliwosci. Jem na sile i to microporcje :( mdli mnie na sama myśl o jedzeniu. A od wczoraj piersi bola masakrycznie. Wieczorem jak zdjelam stanik to myslalam ze padne. :/

Ja się biore dzis za naukę.. Ehhh cale wakacje nie miałam went pisać pracy pisemnej wstępnej. A w sobotę mamy zajęcia i muszę oddać. Tragedia

Do góry