reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Zeni-maj gratulacje !!! [emoji16] Słodki bobo [emoji6]

@Jetkaa będzie dobrze - zobaczysz, Twój mały mężczyzna jest coraz silniejszy! Super [emoji12]

Ja walczę chyba z kolkami... tak mi się wydaje, bo młoda pręży się, wygina i płacze. Ma problem ze snem i ogólnie jest mało spokojna ... wszystko zaczyna się koło 21/22 ... potem do 5 spokój i od 5 na nowo. Jestem wykończona dzisiaj. Rano ryczałam razem z nią ... [emoji19]
Skąd ja to znam!

Dziewczyny nie pamietam która, ale któraś wspominała że mieszka przy granicy niemieckiej. Potrzebuje krople sabsimplex bo moja rodzina dopiero za miesiąc przyjeżdża. Ma któraś z Was może na sprzedaż jedno opakowanie? Nie chce kupować z niepewnego źródła ... bo nie wiadomo jak to jest przechowywane

Czesc dziewczyny.
Ja tez sie boje ze jak syna dostane do domu to nie będę wiedziała czemu placze:\ ma 2 tyg i juz ma swoje jakies nawyki :\ bede musiala sie go nauczyc..
My jedziemy wlasnie do malego.. Mam nadzieje ze moze juz bedzie coś wiadomo:\

Zeni- maj gratulacje !:) duzo zdrowka :)

Dziewczyny nie pamietam która, ale któraś wspominała że mieszka przy granicy niemieckiej. Potrzebuje krople sabsimplex bo moja rodzina dopiero za miesiąc przyjeżdża. Ma któraś z Was może na sprzedaż jedno opakowanie? Nie chce kupować z niepewnego źródła ... bo nie wiadomo jak to jest przechowywane
Hej, to nie mój watek ale zauważyłam Twoje pytanie i chciałam napisać, że nie musisz się męczyć i czekać na kropelki, wystarczy podać dziecku więcej espumisanu np. :) tu jest to fajnie opisane Link do: Sab simplex - hit czy kit? - Pan Tabletka

Chyba @kamilaasami mieszka gdzieś przy Legnicy...

@Zeni-maj gratulacje !!! [emoji16] Słodki bobo [emoji6]

@Jetkaa będzie dobrze - zobaczysz, Twój mały mężczyzna jest coraz silniejszy! Super [emoji12]

Ja walczę chyba z kolkami... tak mi się wydaje, bo młoda pręży się, wygina i płacze. Ma problem ze snem i ogólnie jest mało spokojna ... wszystko zaczyna się koło 21/22 ... potem do 5 spokój i od 5 na nowo. Jestem wykończona dzisiaj. Rano ryczałam razem z nią ... [emoji19]
Miałam dokładnie to samo.niedlugo powinno przejść. U mnie poprawa od kilku dni i od razu czuje się szczesliwsza choć noce zawsze nie przespane to przynajmniej tego strasznego płaczu nie ma..

Jestesmy i my, wreszcie. Urodzilam 02.06' jednak czerwcowy[emoji5]
Gratulacje! Jak przebiegł poród?

Co do kolek to ja kupiłam delicol dałam małemu raz i póki co jest ok. Ale poza tym, co drugi dzień przepajam go koperkiem i bąki idą jak trza :) podaje na przemian koperek i rumianek, po rumianku idzie kupa.

reklama
Mb ja jestem z przygranicy ale obecnie mam problem do biedronki obok wyjść a co dopiero do Niemiec [emoji19] jak będę miała możliwość to ci dam znać

Zeni gratulacje [emoji253][emoji312][emoji253][emoji312][emoji253]

Do góry