nknatalia
Fanka BB :)
W końcu kochana. Gratulacje!!!!Jestesmy i my, wreszcie. Urodzilam 02.06' jednak czerwcowy[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W końcu kochana. Gratulacje!!!!Jestesmy i my, wreszcie. Urodzilam 02.06' jednak czerwcowy[emoji5]
Skąd ja to znam!@Zeni-maj gratulacje !!! [emoji16] Słodki bobo [emoji6]
@Jetkaa będzie dobrze - zobaczysz, Twój mały mężczyzna jest coraz silniejszy! Super [emoji12]
Ja walczę chyba z kolkami... tak mi się wydaje, bo młoda pręży się, wygina i płacze. Ma problem ze snem i ogólnie jest mało spokojna ... wszystko zaczyna się koło 21/22 ... potem do 5 spokój i od 5 na nowo. Jestem wykończona dzisiaj. Rano ryczałam razem z nią ... [emoji19]
Hej, to nie mój watek ale zauważyłam Twoje pytanie i chciałam napisać, że nie musisz się męczyć i czekać na kropelki, wystarczy podać dziecku więcej espumisanu np. tu jest to fajnie opisane Link do: Sab simplex - hit czy kit? - Pan TabletkaDziewczyny nie pamietam która, ale któraś wspominała że mieszka przy granicy niemieckiej. Potrzebuje krople sabsimplex bo moja rodzina dopiero za miesiąc przyjeżdża. Ma któraś z Was może na sprzedaż jedno opakowanie? Nie chce kupować z niepewnego źródła ... bo nie wiadomo jak to jest przechowywane
Chyba @kamilaasami mieszka gdzieś przy Legnicy...Dziewczyny nie pamietam która, ale któraś wspominała że mieszka przy granicy niemieckiej. Potrzebuje krople sabsimplex bo moja rodzina dopiero za miesiąc przyjeżdża. Ma któraś z Was może na sprzedaż jedno opakowanie? Nie chce kupować z niepewnego źródła ... bo nie wiadomo jak to jest przechowywane
Miałam dokładnie to samo.niedlugo powinno przejść. U mnie poprawa od kilku dni i od razu czuje się szczesliwsza choć noce zawsze nie przespane to przynajmniej tego strasznego płaczu nie ma..@Zeni-maj gratulacje !!! [emoji16] Słodki bobo [emoji6]
@Jetkaa będzie dobrze - zobaczysz, Twój mały mężczyzna jest coraz silniejszy! Super [emoji12]
Ja walczę chyba z kolkami... tak mi się wydaje, bo młoda pręży się, wygina i płacze. Ma problem ze snem i ogólnie jest mało spokojna ... wszystko zaczyna się koło 21/22 ... potem do 5 spokój i od 5 na nowo. Jestem wykończona dzisiaj. Rano ryczałam razem z nią ... [emoji19]
Gratulacje! Jak przebiegł poród?Jestesmy i my, wreszcie. Urodzilam 02.06' jednak czerwcowy[emoji5]
Gratulacje, śliczności[emoji8][emoji8][emoji8]Jestesmy i my, wreszcie. Urodzilam 02.06' jednak czerwcowy[emoji5]