Brzuszkowa
Fanka BB :)
3mam kciuki, by wszystko dobrze się powiodłoZałożono mi żel na szyjkę, muszę odleżeć dwie godziny. Są lekkie bóle po nim pkt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam kciuki, by wszystko dobrze się powiodłoZałożono mi żel na szyjkę, muszę odleżeć dwie godziny. Są lekkie bóle po nim pkt
Sama jestem honorowym dawcą krwi, ostatnio mimo legitymacji zasłużonego i ogromnego brzucha zostałam tak zwyzywana, że do lekarza wchodziłam z płaczem ;/I jeszcze fajniejsza sytuacja, nie wiem czy wiecie ale honorowi dawcy krwi i chyba kombatanci wojenni i personel medyczny wchodzi do lekarza poza kolejnościa moja koleżanka była swiadkiem takiej sytacji gdzie dziewczyna skorzystała z takiego przywileju i jak weszla to ludzie na niej suchej nitki nie zostawili włącznie z wyzwiskami ( w większości starsze osoby).
Sama jestem honorowym dawcą krwi, ostatnio mimo legitymacji zasłużonego i ogromnego brzucha zostałam tak zwyzywana, że do lekarza wchodziłam z płaczem ;/