Brzuszkowa
Fanka BB :)
Też się wczoraj nagadalam jednej babce po 60tce. Taki szeryf sobie stał i rozkazywal kto ma wchodzić. Ciężarne wchodzą bez kolejki, dlatego podeszłam się zapytsc kto oststni, bo było ileś osób pod samymi drzwiami i matka z dzieckiem, a ona na mnie z morda... Ale ustawiłam ją do pionu i był spokój. Nie wspomnę, że cała masa ludzi siedziała dalej od drzwi. Skurat wypadło wczoraj na to, że miasto jakąś akcję robiło... Więc oblężenie. Zależy na kogo się trafi, ale tych wyrozumialych jest niestety mniej. W ubieglym tygodniu dziewczyna zawala mnie przed siebie, gdzie.5 osób między nami nie mialo nic do powiedzenia. Powiedziała, że zrozumie ten, kto sam był z brzuszkiem. Ucieszyłam się. No tak: są ludzie i ludziskaMb91 no idzie oszaleć jak ma coś być niech będzie a nie tylko szczuje, jak ja bym chciała już być po.
Na dodatek przyszłam na pobranie krwi a tu kolejka tak że głowa boli i nawet nikt miejsca do siedzenia nie ustąpi a co dopiero wejść poza kolejką. Od młodych się wymaga ale samemu przykładu się nie pokazuje. Ach