reklama
natala95
Fanka BB :)
Oj moze ma twardy sen po prostu :/ będzie dobrze musi być kciuki zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110]Ja mialam ktg nie ciekawie mała sie nie rusza:\ 40min i nic.. Mam przerwe mam zjesc i moze mala zacznie brykac jak nie to zostaje :/ na obserwacji bo jak tak bedzie zakoncza ciaze cc :\ boje sie:\
Brzuszkowa
natala95
Moja córka też lubiła spać przy ktg i też zdarzało się ze nie szlo jej obudzić a po np 2 godzinach robili drugie i już brykalaAle nawet wstrzasaly moim brzuchem.. Ciagle to od ktg piszczalo... Masakra.. Ale fakt o tej godz raczej jest malo aktywna.. Mam nadzieje ze jak zjadlam bombe cukrow cos sie poruszy ...
Jetkaa
Ja juz po.. W koncu w domu:\ mialam 3ktg myslalam ze padne.. Na 1 mala nic na 2 cos troszke a na 3 już lepiej i mnie wypuścili mala spala, musialam zjesc tam 2 posilki bombe kaloryczna.. I w tedy zaczela sie ruszac i gin stwierdzil ze nie dosc ze pogoda, słabe cisnienie moje to nie jej pora i dlatego tak sie dzialo.. Ale ciesze sie ze nie olal tylko sprawdzil mnie na 2 różnych sprzetach ktg takze jestem spokojna . nastraszyla mnie mala niunia:\ myslalam ze poplacze sie jak ten zapis ktg piszczal :\ i ze mnie chyba zostawia bo z mala cos jest nie tak.. Ale posprawdzal i jest ok.. Teraz bacznie obserwuje moj brzusio..
Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy
natala95
To super że jest dobrzeJa juz po.. W koncu w domu:\ mialam 3ktg myslalam ze padne.. Na 1 mala nic na 2 cos troszke a na 3 już lepiej i mnie wypuścili mala spala, musialam zjesc tam 2 posilki bombe kaloryczna.. I w tedy zaczela sie ruszac i gin stwierdzil ze nie dosc ze pogoda, słabe cisnienie moje to nie jej pora i dlatego tak sie dzialo.. Ale ciesze sie ze nie olal tylko sprawdzil mnie na 2 różnych sprzetach ktg takze jestem spokojna . nastraszyla mnie mala niunia:\ myslalam ze poplacze sie jak ten zapis ktg piszczal :\ i ze mnie chyba zostawia bo z mala cos jest nie tak.. Ale posprawdzal i jest ok.. Teraz bacznie obserwuje moj brzusio..
reklama