reklama
MB91
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Z zegarkiem w ręku co godzinę w nocy na siusiu.. czy tak już do końca będzie? Jestem wykończona, a spać dalej nie idzie. [emoji57]
@Angela3aa ta frustracja to już chyba większość z nas dopada... a to, że nie wiemy kiedy naszym dzieciaczkom zechce się wydostać na zewnątrz to już w ogóle.
@Brzuszkowa Mi skurcze przeszły w nocy ... [emoji23] Już nawet nie mam siły się na to denerwować. Daj znać co u ginekologa dzisiaj. @tysia123 gratuluje 39 ukończonego! Mi wskoczył dzisiaj 39 tydzień - 38 skończone. Więc wszystko wskazuje na to, że będzie młoda urodzona w terminie jeśli nic się nie zmieni. Mój D od początku się śmiał że po tych przebojach to jeszcze przechodzę.
@Gosika88 kciuki zaciśnięte za Ciebie [emoji8] Powodzenia [emoji3]
@nknatalia oszaleć można co? [emoji39]
Z zegarkiem w ręku co godzinę w nocy na siusiu.. czy tak już do końca będzie? Jestem wykończona, a spać dalej nie idzie. [emoji57]
@Angela3aa ta frustracja to już chyba większość z nas dopada... a to, że nie wiemy kiedy naszym dzieciaczkom zechce się wydostać na zewnątrz to już w ogóle.
@Brzuszkowa Mi skurcze przeszły w nocy ... [emoji23] Już nawet nie mam siły się na to denerwować. Daj znać co u ginekologa dzisiaj. @tysia123 gratuluje 39 ukończonego! Mi wskoczył dzisiaj 39 tydzień - 38 skończone. Więc wszystko wskazuje na to, że będzie młoda urodzona w terminie jeśli nic się nie zmieni. Mój D od początku się śmiał że po tych przebojach to jeszcze przechodzę.
@Gosika88 kciuki zaciśnięte za Ciebie [emoji8] Powodzenia [emoji3]
@nknatalia oszaleć można co? [emoji39]
Ostatnia edycja:
Jetkaa
Cześć dziewczyny
Ja dzis mam troche na glowie więc jak po biegam moze by cos sie ruszylo
Muszę auto zatankowac, bank, zakupy i wizyta u gina a pozniej odwiedziny u mojej mamy
Dzis okropna pogoda :\ az sie nic nie chce..
Moja kuzynka wczoraj urodzila przez cc za ktore sobie zaplacila , okazalo sie ze zle oboliczyli termin porodu i maly ma oznaki wczesniactwa meszek czy maz nie wiem dokładnie.. Niby cc 10dni przed terminem z OM a maly 2500 i 51 cm.. Ale słodki jest i wogole
Muszę auto zatankowac, bank, zakupy i wizyta u gina a pozniej odwiedziny u mojej mamy
Moja kuzynka wczoraj urodzila przez cc za ktore sobie zaplacila , okazalo sie ze zle oboliczyli termin porodu i maly ma oznaki wczesniactwa meszek czy maz nie wiem dokładnie.. Niby cc 10dni przed terminem z OM a maly 2500 i 51 cm.. Ale słodki jest i wogole
natala95
Gratulacje dla kuzynki i kciuki za Ciebie żeby się ruszyłoCześć dziewczyny
Cześć , u nas tez pogoda taka sobie. Zuzia juz uciela sobie drzemke a ja mysle nad obiadem. Brzuch mam prawie caly czas twardy, takie spinanie częste, ale poza tym nic innego, chyba z tymi chłopcami to prawda ze im sie nie spieszy[emoji6]
Na dodatek od niedzieli meczy mnie zapchany nos i bol gardla a jako bonus wczorak jak podnosilam Zuzke to cos mi strzyknelo w krzyzu i dzis jak chodze to co jakis czas czuje jak by.mnie ktos tak pradem razil[emoji20] no nic takie uroki konca ciąży.
Milego dnia.
Na dodatek od niedzieli meczy mnie zapchany nos i bol gardla a jako bonus wczorak jak podnosilam Zuzke to cos mi strzyknelo w krzyzu i dzis jak chodze to co jakis czas czuje jak by.mnie ktos tak pradem razil[emoji20] no nic takie uroki konca ciąży.
Milego dnia.
nknatalia
Mb91 no idzie oszaleć jak ma coś być niech będzie a nie tylko szczuje, jak ja bym chciała już być po.
Na dodatek przyszłam na pobranie krwi a tu kolejka tak że głowa boli i nawet nikt miejsca do siedzenia nie ustąpi a co dopiero wejść poza kolejką. Od młodych się wymaga ale samemu przykładu się nie pokazuje. Ach
Na dodatek przyszłam na pobranie krwi a tu kolejka tak że głowa boli i nawet nikt miejsca do siedzenia nie ustąpi a co dopiero wejść poza kolejką. Od młodych się wymaga ale samemu przykładu się nie pokazuje. Ach
reklama
Brzuszkowa
Ja też jakaś słaba, rozdrażniona. Zabrałam się za komlepleksowe sprzątanie 2 sypialn, 2 kuchni, łazienki i mam nadzieję, że do 14.00 się wyrobię, bo Amelka przyjeżdża z przedszkola i pojedziemy odebrać wyniki morfologii, bo dziś wizyta u gin... Jutro salon, główne wejścia i reszta... Dziś piore pościele, ale ta pogoda nie za bardzo na pranie, ale co zrobić... Chcę poogarniac jak najszybciej, by z dzień, dwa nic nie robić, ale ja już wiem jak tovmoje nic będzie wyglądało
Ahhhh, jakoś markotna jestem dziś... Mam nadzieję, że się poprawi...
Życzę wam miłego dzionka
Ahhhh, jakoś markotna jestem dziś... Mam nadzieję, że się poprawi...
Życzę wam miłego dzionka