reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Melduję się,że dalej nic się nie dzieje;(
W planach na dziś mam sprzątanie,pranie bo może jutro już mnie w szpitalu położa.. oby.
Mnie też kręgosłup bolał wczoraj, brzuch często twardnieje jak coś robię,Ale uważam że to żaden symptom bo mam tak już przeszło miesiąc. Do tego kłucie od 2 miesiecy.. cóż. Nie doczekałam się skurczow:( mam nadzieję,że szybko pójdzie i urodze naturalnie kiedyś:p

Kochana, urodzisz prędzej czy później ;) Tylko aż tak nie szalej. Spróbuj wykorzystać dzisiejszy dzień jeszcze na odpoczynek. U nas letnia pogoda, więc wybieramy sie na obiadek, zakupy i spacer w gigantycznym parku leśnym. Jeżeli u ciebide też śliczna pogoda, to ją wykorzystaj, bo już niebawem będziesz przez jakiś czas szukać takich chwil :)

reklama
A moje dziecko zlapalo jakiegos wirusa:\ od kilku dni ma biegunke, a dzis rano brzuch go bolal i zwymiotowal tak ze cale lozko, ja, posciel, podloga byla w wymiotach:\\ mój pojechal do apteki bo nic nie pomaga na wstrzymanie biegunki:\ takze dzis znowu nic nie odpoczne:\ bo muszę puścić poszewki, posciel wynieść na balkon zeby wyschlo, podloga do mycia :\ ehh.. Trudno.. Byle by malemu przeszlo:\

Dobrze go nawodnij i podaj koniecznie probiotyk zeby w szpitalu nie wyladowal :( Oby ciebie nie zarazil bo dopiero sie narobi ....
Wlasnie moj pojechal po jakies elektrolity, i moze jakas smekte czy cos takiego.. Zaraz mu herbate dam bo nie chce na podrazniony żołądek mu dawac jeszcze niech tam sie w brzusiu uspokoi... No mam nadzieje ze nie przejdzie na mnie :\ bo jejku:\

U mnie spokoj narazie i dobrze bo moj na oczy nie widzi i nie ma mnie kto zawiezc w razie co, wczoraj przy porzadkach oko zakul i oslepia go wszystko. A ja posprzatane, wyprane, obiad bez szalenstw, najprostrzy, a potem na urodzinki z rodzina do meza siostrzenicy, wiec luzuje konkretnie.Wy tez odpoczywajcie i korzystajcie z pieknej pogody:).

A moje dziecko zlapalo jakiegos wirusa:\ od kilku dni ma biegunke, a dzis rano brzuch go bolal i zwymiotowal tak ze cale lozko, ja, posciel, podloga byla w wymiotach:\\ mój pojechal do apteki bo nic nie pomaga na wstrzymanie biegunki:\ takze dzis znowu nic nie odpoczne:\ bo muszę puścić poszewki, posciel wynieść na balkon zeby wyschlo, podloga do mycia :\ ehh.. Trudno.. Byle by malemu przeszlo:\

Tak, elektrolity mała buteleczka, pić po kilka lyczkow co jakiś czas. Docoflor, a do jedzenia gorzka herbata - czarna i chleb suchy - najlepiej utostowany. Zatrzyma biegunke. Jak masz, to daj kilka kostek gorzkiej czekolady. Nic więcej najlepiej nie podawaj, bo zaladeczek jest podrazniony. Duuuuzzzzzooo pić :)

Dzień dobry

@Jetkaa dużo zdrówka dla synka życzę, no i oby ciebie ominęło.
@kamilaasami dziękuję:)

U nas dziś piękna pogoda byłam na krótkim spacerku ale strasznie mi ciężko i gorąco więc teraz leżę i odpoczywam a M poszedł z małą na spacer.

Link do: Brzuszkowa wlasnie moj kupil elektrolity w butelce, ale to jest takie ochydnie slodkie i musialam to rozlac pol na pol z wodą bo masakra..ale wypil i jak narazie nie wymiotuje.. 2 razy wymiotowal i 1 zrobil kupe strasznie luzna :\ takze zaraz znowu dostanie to do picia, a jeść narazie mu nie daje bo nie chce. I dalam mu florek bo to to samo co dicoflor:)

reklama
@Jetkaa oby synkowi jak najszybciej przeszło! Najgorzej jak maluszki się męczą ☹️

Chociaż powiem Wam, że ja dzisiaj też biegam do kibelka - 3 x już byłam, a za ostatnim razem to biegunkę miałam niestety
(przepraszam za opis szczegółowy) [emoji14] No i niedziela w sumie na kanapie bo mojego nie ma, a mnie strasznie boli w kroczu. Już bym chciała wyjść do ludzi, serio [emoji849]

Do góry