reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Melduję się,że dalej nic się nie dzieje;(
W planach na dziś mam sprzątanie,pranie bo może jutro już mnie w szpitalu położa.. oby.
Mnie też kręgosłup bolał wczoraj, brzuch często twardnieje jak coś robię,Ale uważam że to żaden symptom bo mam tak już przeszło miesiąc. Do tego kłucie od 2 miesiecy.. cóż. Nie doczekałam się skurczow:( mam nadzieję,że szybko pójdzie i urodze naturalnie kiedyś:p

Kochana, urodzisz prędzej czy później ;) Tylko aż tak nie szalej. Spróbuj wykorzystać dzisiejszy dzień jeszcze na odpoczynek. U nas letnia pogoda, więc wybieramy sie na obiadek, zakupy i spacer w gigantycznym parku leśnym. Jeżeli u ciebide też śliczna pogoda, to ją wykorzystaj, bo już niebawem będziesz przez jakiś czas szukać takich chwil :)

reklama
A moje dziecko zlapalo jakiegos wirusa:\ od kilku dni ma biegunke, a dzis rano brzuch go bolal i zwymiotowal tak ze cale lozko, ja, posciel, podloga byla w wymiotach:\\ mój pojechal do apteki bo nic nie pomaga na wstrzymanie biegunki:\ takze dzis znowu nic nie odpoczne:\ bo muszę puścić poszewki, posciel wynieść na balkon zeby wyschlo, podloga do mycia :\ ehh.. Trudno.. Byle by malemu przeszlo:\

Dobrze go nawodnij i podaj koniecznie probiotyk zeby w szpitalu nie wyladowal :( Oby ciebie nie zarazil bo dopiero sie narobi ....
Wlasnie moj pojechal po jakies elektrolity, i moze jakas smekte czy cos takiego.. Zaraz mu herbate dam bo nie chce na podrazniony żołądek mu dawac jeszcze niech tam sie w brzusiu uspokoi... No mam nadzieje ze nie przejdzie na mnie :\ bo jejku:\

U mnie spokoj narazie i dobrze bo moj na oczy nie widzi i nie ma mnie kto zawiezc w razie co, wczoraj przy porzadkach oko zakul i oslepia go wszystko. A ja posprzatane, wyprane, obiad bez szalenstw, najprostrzy, a potem na urodzinki z rodzina do meza siostrzenicy, wiec luzuje konkretnie.Wy tez odpoczywajcie i korzystajcie z pieknej pogody:).

A moje dziecko zlapalo jakiegos wirusa:\ od kilku dni ma biegunke, a dzis rano brzuch go bolal i zwymiotowal tak ze cale lozko, ja, posciel, podloga byla w wymiotach:\\ mój pojechal do apteki bo nic nie pomaga na wstrzymanie biegunki:\ takze dzis znowu nic nie odpoczne:\ bo muszę puścić poszewki, posciel wynieść na balkon zeby wyschlo, podloga do mycia :\ ehh.. Trudno.. Byle by malemu przeszlo:\

Tak, elektrolity mała buteleczka, pić po kilka lyczkow co jakiś czas. Docoflor, a do jedzenia gorzka herbata - czarna i chleb suchy - najlepiej utostowany. Zatrzyma biegunke. Jak masz, to daj kilka kostek gorzkiej czekolady. Nic więcej najlepiej nie podawaj, bo zaladeczek jest podrazniony. Duuuuzzzzzooo pić :)

Dzień dobry

@Jetkaa dużo zdrówka dla synka życzę, no i oby ciebie ominęło.
@kamilaasami dziękuję:)

U nas dziś piękna pogoda byłam na krótkim spacerku ale strasznie mi ciężko i gorąco więc teraz leżę i odpoczywam a M poszedł z małą na spacer.

Link do: Brzuszkowa wlasnie moj kupil elektrolity w butelce, ale to jest takie ochydnie slodkie i musialam to rozlac pol na pol z wodą bo masakra..ale wypil i jak narazie nie wymiotuje.. 2 razy wymiotowal i 1 zrobil kupe strasznie luzna :\ takze zaraz znowu dostanie to do picia, a jeść narazie mu nie daje bo nie chce. I dalam mu florek bo to to samo co dicoflor:)

reklama
@Jetkaa oby synkowi jak najszybciej przeszło! Najgorzej jak maluszki się męczą ☹️

Chociaż powiem Wam, że ja dzisiaj też biegam do kibelka - 3 x już byłam, a za ostatnim razem to biegunkę miałam niestety
(przepraszam za opis szczegółowy) [emoji14] No i niedziela w sumie na kanapie bo mojego nie ma, a mnie strasznie boli w kroczu. Już bym chciała wyjść do ludzi, serio [emoji849]

Do góry