reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
@Olo32 -gratulacje!! Świetnie sobie dałaś radę!!! Marysia super panna, ale chyba uparciuch z niej będzie :)
Odpoczywajcie teraz obie. Należy Wam się solidny sen.

Heloo zastrzyków nie brałam nikt mi ich nie zlecił a mówiłam ze mam zylaki lekarze dmuchana na zimne i nie chcą wypuścić nie wiem kiedy wyjdę juz 2 razy była konsultacja naczyniowca i on mówił ze do pół roku może to się wchlaniac myślę że jeszcze z tydz poleżeć mam już dość a jeszcze z tych nerwów zaczynają mi się problemu z laktacja

Jeszcze ta dziadowska wizyta dzisiaj!!! Nie mam już nerwów.... Chyba jakaś depresja przedporodowa mnie łapie [emoji43][emoji33][emoji27]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Czeeeesc!! Zyjemy i mamy sie dobrze :) mala przespala cala noc i jeszcze nie chce jesc, wiec daje jej spokoj i czekam az sobie zazyczy. Wczoraj bylam mega slaba, bo stracilam sporo krwi i troche ciezko bylo, ale takie bobo wszystko wynagradza ;)

Po zzo rozwarcie poszlo jak szalone i mega szybko zaczely sie skurcze parte. Lacznie niecale 5h od przyjazdu na porodowke do wyjscia Mary ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Maryska jeszcze zmęczona po intensywnym popołudniu, a ma jeszcze zapasy z brzuszka to smacznie śpi. Przytulamy Was mocno. Trzymajcie się dziewczyny !!!!:)

Czyli, że Bliźniak, czy jeszcze Baran, bo się nie znam. ;)

Odpoczywajcie.
W domu nie będzie kiedy. ;)

Za 3 godziny mam już ostatnią planowaną wizytę przed porodem.
Nawet nie pamiętam, czy zlecała mi jakieś badania, bo nie liczyłam na to, że dotrwam. [emoji23]
Najwyżej dostanę opierdziel, choć wydaje mi się, że nic tam jednak do kłucia i sikania nie było. :]
I pewnie bez USG, bo było ostatnio..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No to Waraai powodzenia...może Cię zbada i lada chwila się rozpakujesz ;) najważniejsze żeby mieć krew i mocz aktualny czyli ważny okolo miesiąca przed porodem.
U nas dzień sloneczny wiec cd okien...ale nie chce się. ..teraz kawa Inka i oglądam co sie dzieje w świecie...

Do góry