reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Nawet przez chwile myslalam o naturalnych metodach mezowych ;)
Ale zalozyli mi ten cewnik foleya i mi sie dynda miedzy nogami [emoji23] licze na to, ze on zrobi robote.

DaWo, pewnie by bylo tak jak mowisz, ale z drugiej strony, gdyby sie jednak okazalo, ze ten spadek tetna nie byl jednorazowy, to lepiej byc pod opieka lekarzy.

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

martussa - strasznie dużo tego cyca chce, a może ona chce ppo prostu ukojenia? nie jedzenia? MOże traktuje Cię jako smoczek - he he
waraai- straszysz kobieto ale wszelkie opisy które czytam wskazują że to mogło się dziać przy moich zaparciach juuż od dawien dawna a teraz się ujawniło....zobaczymy - albo na porodówce albo w śr u gin.
Olo -szkoda że w ogóle Cię trzymają ale może wykurzą Marysię - dobrze że sie wyspałaś :-)
Ja się dziś odwaliłam jak lala nawet rajstopki wcisnęłam ( bo u mnie chłodno - ponure 11 stopni) i pojechaliśmy na komunię do kościoła. Tyle znajomych.... i wszyscy - Ty jeszcze w całości??
...no ja też nie przypuszczałam być 21.05 w całości!!

reklama
Ja sobie chodze z tym dyndajlem miedzy nogami, skurcze sa i to mocne, wiec moze ruszy.. Maz zaraz wietnamskie jedzonko przyniesie :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Zjadłabym no i urodziła bym też [emoji75]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry