reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

@Karlik szitfak!!! Ale bąbel! Smarujesz czymś? Lekarz pewnie obejrzy, przebije (albo nie) i na tym sie skonczy. Nie wiem, jakie sa dodatkowe efekty poparzenia tym barszczem :/

@MajaMaj wlasnie czytalam, ze na zelaznej catering maja. Ja z ta wybrednoscia mam roznie. Jak sie odpowiednio nastawie i bede glodna, to zjem i sucha kasze ;)

@mamaAWR jak tam? Ja na Karowej bylam na kilka dni badan jakies 7 lat temu i nawet bylzm zdziwiona, ze w szpitalu moze byc znosne jedzenie i rozsadne porcje (to byl moj pierwszy pobyt w szpitalu) :)

Ale dzis pieknie! Az sie geba cieszy! [emoji41]

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno w praskim teraz dostaje się menu i można sobie wybrać co się chce zjeść [emoji12] . Właśnie dzwoniła do mnie gin z pytaniem czy leżę i odpoczywam... yyyyy taaaaaak [emoji12] . Mam jeszcze doszprycowac się wapniem 500, magnezem i wit D.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lefkowa To już pora na Ciebie więc trzymam kciuki żeby się rozkrecilo :)
Karlik Ale żeś sobie narobiła z tą ręką. Niezły babel... Ja też poszłabym do lekarza żeby to przebić czy coś..
Waraai A na Ciebie chyba jeszcze czas wg listy ;) daj znać co u Ciebie

Dzień dobry. Noc super przespana :) skurczy brak :)

Dzień Dobry!
Noc nawet bez wstawania na siku! Jakoś rano byłam mocno zmęczona i ciężko szło się i wracało ze szkoły ale po śniadaniu już jest lepiej.

Mam niesamowicie poparzoną dłoń i doszliśmy do wniosku że to jednak po plewieniu w zielniku, bo na pewno nie był to wrzątek bo bym musiała czuć.
Powinnam iśc do lekarza, obawiam się że to barszcz sosnowskiego.... powinnam iść do lekarza może ale strasznie mi się nie chce i po prostu nie wierze w ich wiedzę....

Ja jestem już zupełnie spokojna i nie cisnę się psychicznie na poród.... do piątku biorę na wstrzymanie - ciekawe co syn na to :-)
Oj idź z tym do lekarza [emoji17] i zostaw już ten zielnik w spokoju [emoji12] .

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

A nie obtarłas tej reki, może pryzgiel ci się zrobił, bo od barszczu to by więcej tych bąbli było. Ja się tak raz całkowicie nieświadomie nożyczkami załatwiłam....
A teraz chcę bułkę z masłem i miodem [emoji514][emoji518]...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

1495010692-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

milkaklaudia, Olo- wiem tylko że nie wolno tego przebijać.
Dawo - nie co to pryzgiel? Nie obtarłam sie i nie oparzyłam o gorące... Mam tego więcej, jeszcze od spodu i na palcu środkowym - tam własnie pękł pęcherz i się wylało.
Gabiś - gratulacje. Napisz jak się w końcu udało urodzic takie cudo.
waraai - łobuzie dawaj znać! Śpisz czy rodzisz?

jak ktoś planuje pieluchować DADA z Biedronki to jest podobno promocja do końca tygodnia na rzeczy dla dzieci i mam ( pieluszki, chusteczki, kosmetyki, mleka itd)

reklama
Gabis Gratulacje :* tak myślałam o Tobie,
Że jesteś już po :) slodziaczek :)

A co z Marta&Hania? Bo już też po terminie. Lefkowa Ociagasz się :p bo zostałaś w tyle wg terminu :)

Do góry