reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Wiecie co wysłałam zdjęcie porodówki mojej siostrze i dawno się tak nie uśmiałam, taka madralinska,a słowa nie umiała wydusić więc jej wytlumaczyłam że to tylko w odwiedzinach tam byłam, to jak złapała powietrze to jedyne słowo które chyba z 10razy powtórzyła to: pojebana jesteś [emoji16][emoji3][emoji23] no żeby tak zdjęcie mogło ją zablokować [emoji16]
No może trochę nie pomyślałam [emoji39]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Klaudia_i_nikodem - cudowny jest Twój Nikodem! Piękne wielkie oczka :) Daje Ci już pospać w nocy?
W nocy z 3 razy wstaje, właściwie to nawet nie wstaje, z wygody biorę go do siebie na łóżko. ;) całe szczęście karmienie w miarę idzie, młody bynajmniej nie narzeka.
Nikodem chyba nic ze mnie nie ma, wszyscy mówią cały tata i tak jest, bo ja ani kędziorow nie mam, ani blond włosów, wszystko czorne :D a dzidzia taka Nam wyszła ;)

Dziekuje dziewczyny ☺ to dziewczyny z podlasia gota juz 2 rozpakowane ☺
Klaudia Nikodem to faktycznie ma fryzure super wlosy ☺
Ja tez nie sadzilam ze mozna miec takie cisnienie i jakie bylo najwyzsze skoro to niby juz spadalo. Jakis oznak noe widac ze wczesniak wszystkie badania ma ok tylko na badaniu sluchu cos wuszlo ze z jednym uchem cos nie tak maja jeszcze badac a jak cos wyjdzie to dostane skierowanie do poradni na szczescie z drugim wszystko ok. Jeszcze boje sie badania wzroku bo u wczesniakow czesto sa jakies wady mam nadzieje ze widzi dobrze. A tak to strasznie grzeczny tylko je i spi wogole nie placze.

Duzo juz sie rozpakowalo czekamy na reszte☺ milego dnia dziewczynki ☺

Asiu - serdeczne gratulacje. Cudny synuś. Tak myślałam że coś jest na rzeczy, bo dawno nie pisałaś. Wkurza tylko fakt, że tamten szpital non stop Cię odsyłał. Teraz nabierajcie sił i cieszcie się sobą.
My dziś znów grilujemy, ale ja wczoraj miałam wrażenie że mi czop odchodzi, po kąpieli miałam na bieliźnie coś jak czop, ale pewna nie jestem. Za to białej wydzieliny mam dużo od dłuższego czasu. A mała wczoraj tak mocno się wwiercała na dole a góry wypinała pupę że jeczałam z bólu. Dziś za to mocno kłuje mnie w szyjce...ech...wszystko dla mnie nowe...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu - serdeczne gratulacje. Cudny synuś. Tak myślałam że coś jest na rzeczy, bo dawno nie pisałaś. Wkurza tylko fakt, że tamten szpital non stop Cię odsyłał. Teraz nabierajcie sił i cieszcie się sobą.
My dziś znów grilujemy, ale ja wczoraj miałam wrażenie że mi czop odchodzi, po kąpieli miałam na bieliźnie coś jak czop, ale pewna nie jestem. Za to białej wydzieliny mam dużo od dłuższego czasu. A mała wczoraj tak mocno się wwiercała na dole a góry wypinała pupę że jeczałam z bólu. Dziś za to mocno kłuje mnie w szyjce...ech...wszystko dla mnie nowe...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja będę rodzić drugie i też jest wszystko nowe... Nie pamiętam nic z poprzedniej ciąży, tylko wiem że urodził się w terminie,a teraz nawet termin nie jest pewny...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia333podlasie gratulacje :) dopiero porownywalysmy do siebie swoje maluszki a Twój już jest na świecie. To faktycznie przeżyłas z tym ciśnieniem pewnie niezle nerwy... Zdrówka dla Was :*
Mam straszne problemy ze snem. 3 godz zasypiam i zaraz się budzę. Ale mnie to okropnie męczy. A Klaudia mam wrażenie że już jest zakotwiczona w szyjce. Łono z dnia na dzisiaj coraz bardziej boli i chodzę jak pokraka ;) jeszcze troszkę musimy wytrzymać ale energii też z dnia na dzień coraz mniej.

I chyba pojawia się lęk przed porodem dlatego pewnie też problemy ze snem. Wysyłam jedno zdjęcie z sesji naszej :)
received_1512669525433189.jpeg

Załączniki

• received_1512669525433189.jpeg
    received_1512669525433189.jpeg
    187,2 KB · Wyświetleń: 400
reklama
waraai - podajmy sobie ręce w zabawie i w piosence - taka piosenka przedszkolna mi sie przypomniała - identyko "odpoczywam " ;-)
martusiamiska- taka wydzielina to może być stan zapalny/grzybica albo oczyszczanie....
Dawo - kurka moją córę tez już coś bierze, oczy jej łzawią, literki się rozmazują i nie mam pojęcia czy i co jej dawać bo ona oczywiście po badaniach alergikiem nie jest :/ tylko w maju i tylko oczy łzawią. Ja tez jestem zdania że F*F jest gatunkowo dobre.
martussa- ja zdecydowanie owsiane, pianka mnie nie rusza nic a nic, a owsianych wczoraj zjadłam całą blachę!
asiapodlasie- GRATULUJĘ!! Boże ciśnienie zawałowe!! Ale super, że Gabrysiem wszystko OK taki znowu wcześniak to on nie jest aż dziwie się że tak go ocenili- przy tej wadze i radzeniu sobie, może przez to ciśnienie.
Gabiś - kłucie w szyjce u mnie oznaczało jej skracanie! :-)

Ja dziś miałam 4 godziny zabiegów upiększających (manicure-hybryda, pedicure-hybryda, regulacja). Po 4 godzinach przybierania różnych wygodnych pozycji na krzełse/fotelu itd. jestem wypompowana!! położyłam się i brzuch mi się spiął boleśnie, chyba się położę spać to się zregeneruje. miss porodówki psia mać. Dobrze że mąż się zajął dziś obiadem bo bym nie dała rady.

Do góry