reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Oj widzę ze listę odnośnie terminów porodu trzeba będzie zmodyfikować :) bo koleżanki dzis szaleją z tymi porodami :D aż pierwszy raz sie wystraszylam że porod może nadejść lada chwila i jednak trochę sie boję :)

A u mnie dziś słoneczko i w miarę ciepło. ...czuć po mału wiosnę. ...tylko leń wszedł w tyłek i nic mi się nie chce.....

reklama
Ja nie pamietam zebym takie miala wczoraj 160na118 puls112 i co do domu leki brac chodz juz max dawka wiecej juz nie mozna ja zamiast jedzenia moge tabletkami sie najesc 8 dopegytow 4 nitridypiny 8 magnezow juz mnie zoladek od tych tabletek boli. W piatek znow chyba wezme skierowanie od gin bo teraz na urlopie i pojade zobacze do tego drugiego szpitala.

A powiem Wam ze tak mysle o naszej Klaudi maly 4 razy obkrecony pepowina i rodz na sile a nie wierze ze na usg tego nie bylo widac dobrze ze Nikos szczesliwie sie urodzil ale na pewno sie podduszal mam takiego wkur... na szpital ze szok.

.
Wiekszosc z nich przyjmuja tylko w przychodni przy szpitalu a tam normalnych ciaz nie prowadza tylko blizniacze i mocno zagrozone to tez nie taka latwa sprawa moja gin nie pracuje w Usk od jakiegos roku wiec lipa ☺ a co znajoma mowila o Usk?
Okolice Wysokiego.
Twierdzi że o USK zapewni najlepszą opiekę dla dziecka. Ale jeżeli chodzi o pomoc przy dziecku i instrucje obsługi to nie ma co się łudzić że ktoś będzie nas nami skakał. Co do położnej to loteria. Ja ze skurczami chcieli odesłać do domu...więc tak jak pisałaś, jeżeli będzie główka między nogami to nie będą mieli wyjścia i przyjmą. Jej rada: nie dac się zbyć... więc zobaczymy.
Ale martwi mnie to strasznie bo ja muszę mieć te cc, mała ułożona posladkowo...i na bank już się nie obroci.

A powiem Wam ze tak mysle o naszej Klaudi maly 4 razy obkrecony pepowina i rodz na sile a nie wierze ze na usg tego nie bylo widac dobrze ze Nikos szczesliwie sie urodzil ale na pewno sie podduszal mam takiego wkur... na szpital ze szok.
Właśnie. Przecież jak był podduszany to jakiś spadek tętna musiał być co np.na ktg chyba widać...

reklama
I tu jest pies pogrzebany- nigdy nie będziemy miały pewności na jakiego lekarza czy położoną trafimy podczas porodu...a nawet jeśli będzie to zaufana nam osoba to jej także może się zdarzyć gorszy dzien i wtedy dupa...
Możemy tylko wierzyć że będzie dobrze i że zrobią wszystko co w ich mocy by nam pomoc, a nie zaszkodzić...

Do góry