asia333podlasie
Fanka BB :)
A Ty bedziesz brala od swego lekarza skierowanie zeby wczesniej sie polozyc ze wzgledu na ten cukier?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 5.05. Ale to będzie cud jak donoszę do 40 tyg.Na kiedy masz termin moze na porodowce sie spotkamy ☺
Zapytam się na wizycie jutro jak to jest w rzeczywistości. Poza tym mam wizyty co tydzień obecnie i od razu w razie czego zabieram że sobą torbę do szpitala...A Ty bedziesz brala od swego lekarza skierowanie zeby wczesniej sie polozyc ze wzgledu na ten cukier?
akurat chodzę na wizyty do przychodni w Łapach. Jak obczaje co i jak w szpitalu to dam znać, poznasz moją opinię w zależności do ktorego trafię. Prawda że jajko można znieść przez 4 tyg.Ale jak gin.uważa że jest wszytko w porządku to nie masz co panikowacA gdzie chodzisz na wizyty? Ja mam na 19 maja to mi miejsce przygotujesz☺ bede miala jakas wiarygodna opinie ☺ z ostatniego usg wyszlo na 9 maja ale ta sie nie sugeruje.
U mnie wizyty jak na razie co 4 tyg teraz mam 22 marca ciekawe czy teraz beda czestrze mam nadzieje ze tak bo co 4 tyg to jajko mozna zniesc czekajac ☺
akurat chodzę na wizyty do przychodni w Łapach. Jak obczaje co i jak w szpitalu to dam znać, poznasz moją opinię w zależności do ktorego trafię. Prawda że jajko można znieść przez 4 tyg.Ale jak gin.uważa że jest wszytko w porządku to nie masz co panikowac
Mój lekarz powiedział, że magnezu w ciąży nie ma się co bac, bo nie można go przedawkowac. Nadmiar po prostu jest oddawany z moczem.Ja nie biorę żadnego magnezu, zastanawia mnie że wy tak się nim zajadacie? Czy ginekolog wam kazał czy na własną rękę bierzecie?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A moja gin z kolei powiedziała, że póki wszystko jest ok, to wizyty nadal co 4 tygodnie. Gdyby coś się działo, mam po prostu dzwonić i się umawiać na dodatkową wizytę. Z jednej strony to dobrze, że nic się nie dzieje, a z drugiej czuję się trochę niezaopiekowanaJa też co dwa tygodnie ale z badań mam tylko mocz powtórzyć a krew na jeszcze kolejną wizyte i wtedy jeszcze mam powtórzyć Toxo.