reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Olo - mnie się zbierało na ekspresję, ale uznałam, że nie warto :D
A cóż Ci w tę doopkę się podziało? buuu...
Dupa zbita! ;) serio czuję, jakbym miała obitą tę kość ogonową. Spytałam dr Google i to niby częsta przypadłość, ale uciążliwa, bo boli przy chodzeniu :( jakby mi się ta kość na kawałki rozpadała. [emoji31]

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Niesądze również aby dziecko w 22 tygodniu wazylo 600 gr. :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Może u normalnych ludzi nie, ale jej mąż jest FILIPINCZYKIEM [emoji4]

m3sxdqk392w47ehv.png

Niesądze również aby dziecko w 22 tygodniu wazylo 600 gr. :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
To to pewnie możliwe. Mary na połówkowym (poczatek 20go tc) ważyła 510g a na tym usg 3d co podrzuciłam link do yt było już 610g (a to był 22/4 tc).

Ale cała reszta wypowiedzi szanownej koleżanki egzaltowanej już mi nie pasowała, szczególnie w ostatnich dwóch dniach ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, ostatnio odkryłam na Facebooku fajna grupkę. Teraz w ciąży, gdy macie jeszcze duzo czasu dla siebie możecie sobie popatrzeć, poczytać. Jak wcześniej wspomniałam moi synowie chodzą do szkoły Montessori. Jest to uznawana elitarna szkoła na całym świecie, a chyba teraz robi sie coraz popularniejsza. Spróbujcie poczytać cos w internecie o metodzie albo wejdźcie sobie na FB. Mi sie strasznie ta stronka podoba i pasja tych mam i to, ze duzo rzeczy dla dzieci robią same.
W Warszawie kiedyś do przeszkola i szkoły Montessori chodziło w większości duzo dzieci z ambasad (w mojej anglojezycznej szkole, to oczywiste)poslow, etc. Ale Teraz zauwazylam, ze duzo polskich dzieci chodzi do tej szkoly, czyli staje sie ta metoda popularna. Zobaczycie Na FB "Dom w stylu Montessori". Ja jestem zauroczona. Tam wiecej wiedza niz ja Na ten temat.
Szkoły/przdszkola rosną jak grzyby po deszczu. Sama jestem nauczycielem i w 100% wiem, że nie da to "elitarne" szkoły...co druga to Montessori[emoji6]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry