reklama
Arya
Fanka BB :)
Janka, normalnie dupę mi urwało[emoji8]Pacman nie odpowiada bo jest na elitarnym tygodnii fit mama z Lewandowska.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Olo32
Oooo to też ciekawy objaw. Pewnie warto z gin skonsultować.Mi coś chrupie w okolicy lędźwiowej jak chodzę :/ a ze spaniem - wielkie zazdro!!!
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
beatajak13
A może doustnie dopochwową luteine??? Podobno jest przepyszna [emoji23]
Możecie się śmiać ale slyszalam historie dziewczyny która dostała w szpitalu luteine dopochwowa. Jako że znala tylko taka pod język to i ta tak brala. Pielęgniarki o malo nie padły ze śmiechu jak się dowiedziały [emoji23]
ZdechłaKura
Ja też początkowo wzięłam to za ironię. Potem, że uogolnila przyjmowanie podjezykowo. Przyszło mi do głowy, że może brała duphaston (ale o tym ani słowa w sprostowaniu).
Zasmialam się radośnie przy pierwszym poście o porodzie w 22/23 tc. , czyli dosyć późno.
Tak, niestety, u mnie "metoda na wnuczka" pewnie miałaby szansę. Taka jestem naiwa. Wierzę ludziom
Zasmialam się radośnie przy pierwszym poście o porodzie w 22/23 tc. , czyli dosyć późno.
Tak, niestety, u mnie "metoda na wnuczka" pewnie miałaby szansę. Taka jestem naiwa. Wierzę ludziom
ZdechłaKura
Kochana, coś z mojego poletka. Ja wiem, że czopki glicerynowe mają smak rumiankowy...Możecie się śmiać ale slyszalam historie dziewczyny która dostała w szpitalu luteine dopochwowa. Jako że znala tylko taka pod język to i ta tak brala. Pielęgniarki o malo nie padły ze śmiechu jak się dowiedziały [emoji23]
Soł
Ja też początkowo wzięłam to za ironię. Potem, że uogolnila przyjmowanie podjezykowo. Przyszło mi do głowy, że może brała duphaston (ale o tym ani słowa w sprostowaniu).
Ty nie jesteś naiwna, Ty masz po prostu wielkie serce [emoji173]️[emoji8]
reklama
ZdechłaKura
I skromna jestem...