reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Blondie na początku się cieszyłam, a pozniej miałam schize że coś jest nie tak. Cycki urosły, a cała reszta skóra i kości. Ja też mam teraz 41 [emoji20]

Koniczyna może spróbuj jeść częściej i mniej kalorycznie. Mówię Ci za dużo przytyć to nic dobrego. Już nie mówię o zarzucaniu po ciąży, bo ja szybko kilogramy zgubiłam, ale o samopoczuciu w końcówce

ZdechłaKura moje też u babci, a my wieczorkiem gości mamy

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

A propos dzisiejszego dnia ;)

Załączniki

• FB_IMG_1479553635078.jpg
    FB_IMG_1479553635078.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 75
Cześć wracam do żywych od wtorku byłam w szpitalu jakieś dziwne skurcze brzucha miałam i parcie na 2 ;/ no ale wszystko w porządku biorę nospe i luteine przez najbliższy miesiąc

Od razu mówię że nic nie nadrobię bo jestem w czarnej dup... w domu masakra a jeszcze przeprowadzka na głowie do wtorku jestem na zwolnieniu więc może się ogarnę:p
Wczoraj jeszcze byłam w Warszawie po drugie wyniki toxo wszystko w porządku wyjazd z Warszawy masakra 4 h siedziałam 160 km ja nie wiem jak tam funkcjonować można:p

I byłam wczoraj na wizycie z Dominiką i na USG iiiii zdjęcia w odpowiednim wątku:) Ale u mnie zmiana:)

A ja sie dzis rozryczalan na srodku sklepu, ze che do domu, ze chce do mamy. Mam dzis takie mdlosi i zawroty glowy, ze zal... Hura! Ale rajstopy mam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ucichlo, ale zawsze mozna odświeżyć wątek. :)
Mam dzisiaj taki wielki brzuszek, a jeszcze nic nie jadłam :O masakra, do maja jeszcze kawał czasu, w takim tempie to mnie będą turlać niedlugo hihi

A mi wszyscy mówią, że nic po mnie nie widać. Chociaż jedna znajoma stwierdziła, że tyłek mi urósł :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry