reklama
Blondie
Fanka BB :)
Gratuluję, że wszystko dobrze. Który tydzień i jak duża Dzidzia?Ja już po usg.
Wszystko ok.
Ale już mogę zaliczyć rozczarowanie... Na 70% dziewczynka.
A tsk chciałam chłopca !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ps. Z dziewczynki może być jeszcze chłopaczek
mayllah
Witajcie kobietki, ja też jestem za zamkniętym, choć nie udzielam się codziennie, ale mam nadzieję że w końcu lepiej się poczuje, bo to już 14 tydzień i w końcu mina te mdłości i będę częściej :-)
Fajnie ze macie już przypuszczenia chociaż co do płci, ja marzę o córci,ale czuję że to chłopak,nawet jak mówię o dziecku, to mówię on.
Co do ruchów to jeszcze nie czuję, choć czasem coś tam zabulgoce ale nie wiem czy jelita czy dzidzia. Czasem mam taką kulkę wyczuwalne pod pepkiem i sobie myślę że może to to :-)
Pinky ja też jestem za Twoją kandydatura i Dadzi rzecz jasna :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie ze macie już przypuszczenia chociaż co do płci, ja marzę o córci,ale czuję że to chłopak,nawet jak mówię o dziecku, to mówię on.
Co do ruchów to jeszcze nie czuję, choć czasem coś tam zabulgoce ale nie wiem czy jelita czy dzidzia. Czasem mam taką kulkę wyczuwalne pod pepkiem i sobie myślę że może to to :-)
Pinky ja też jestem za Twoją kandydatura i Dadzi rzecz jasna :-)
pinky sky
Ja jestem modem na młodych mamach i chyba siłą rzeczy mam dostęp do opcji moderatorskich bez uzgodnienia albo bestyja mnie zrobiła jak prosiłam ją żeby zalożyła ten wątek kiedyś na dole wątku wyświetlał się moderator teraz tego nie ma
Blondie
Skoro mamy zgłosić dwie osoby i pierwszą z nich jest dadzi, to pomyślałam, że drugą będzie pinky no nieważne. Pinky, bo ogarnia temat. . . Dadzi, bo założyła wątek. Takie jest moje zdanie
Nowe Mamy, Witajcie
Angela - W Ktorym Tyg. Bylas Ostatnio Na Usg? I Jak Szybko Bilo Serduszko? Na Poczatku Bije Szybciej.
Atya - Domek Z Ogrodkiem. . . super o Zazdroszcze Slonca. U Nas Od Rana Deszcz
byłam w 9 tygodniu na ostatnim usg, byle do czwartku wtedy wszystkiego sie dowiem. Aczkolwiek podobno wiele mam miało tak jak u mnie, wiec troszkę jestem spokojniejsza
Aśka Grubaśka
Zgadzam sie Pinky i Dadzi na moderatorki!
Dziewczyny ja już po wizycie - z dzidzia wszystko ok, ma 7 cm <3. Termin z USG dzisiejszego na 16.05.
Co do płci doktor nie chciał zgadywać, powiedział, ze w 13 tygodniu często zdarzają sie błędy i jeszcze do 5.12 poczekam.
Najważniejsze, ze wszystko jest ok!!!
Dziewczyny ja już po wizycie - z dzidzia wszystko ok, ma 7 cm <3. Termin z USG dzisiejszego na 16.05.
Co do płci doktor nie chciał zgadywać, powiedział, ze w 13 tygodniu często zdarzają sie błędy i jeszcze do 5.12 poczekam.
Najważniejsze, ze wszystko jest ok!!!
Janka86
Wybrane przez aklamacje;-) jestem za!Skoro mamy zgłosić dwie osoby i pierwszą z nich jest dadzi, to pomyślałam, że drugą będzie pinky no nieważne. Pinky, bo ogarnia temat. . . Dadzi, bo założyła wątek. Takie jest moje zdanie
reklama
Dziewczynki pamiętajcie o mnie w grupie zamkniętej [emoji4] moze nie udzielam sie zbyt często, ale to dlatego ze to moje pierwsza ciąża i nie mam zbytnio doświadczenia , a wasze rady sa bezcenne dla mnie [emoji4][emoji4] wiec chce byc z wami do końca [emoji4]