reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Witajcie kobietki, ja też jestem za zamkniętym, choć nie udzielam się codziennie, ale mam nadzieję że w końcu lepiej się poczuje, bo to już 14 tydzień i w końcu mina te mdłości i będę częściej :-)
Fajnie ze macie już przypuszczenia chociaż co do płci, ja marzę o córci,ale czuję że to chłopak,nawet jak mówię o dziecku, to mówię on.
Co do ruchów to jeszcze nie czuję, choć czasem coś tam zabulgoce ale nie wiem czy jelita czy dzidzia. Czasem mam taką kulkę wyczuwalne pod pepkiem i sobie myślę że może to to :-)
Pinky ja też jestem za Twoją kandydatura i Dadzi rzecz jasna :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem modem na młodych mamach i chyba siłą rzeczy mam dostęp do opcji moderatorskich bez uzgodnienia albo bestyja mnie zrobiła jak prosiłam ją żeby zalożyła ten wątek:p kiedyś na dole wątku wyświetlał się moderator teraz tego nie ma

Pinky juz jest moderatorka. Brakuje nam drugiej [emoji4]

Myślę ze większość sie ze mna zgodzi ze chcemy tak aby mozna bylo na aplikacji wejsc [emoji4]

Skoro mamy zgłosić dwie osoby i pierwszą z nich jest dadzi, to pomyślałam, że drugą będzie pinky :D no nieważne. Pinky, bo ogarnia temat. . . Dadzi, bo założyła wątek. Takie jest moje zdanie :)

Nowe Mamy, Witajcie:)
Angela - W Ktorym Tyg. Bylas Ostatnio Na Usg? I Jak Szybko Bilo Serduszko? Na Poczatku Bije Szybciej.
Atya - Domek Z Ogrodkiem. . . super :) o Zazdroszcze Slonca. U Nas Od Rana Deszcz

byłam w 9 tygodniu na ostatnim usg, byle do czwartku wtedy wszystkiego sie dowiem. Aczkolwiek podobno wiele mam miało tak jak u mnie, wiec troszkę jestem spokojniejsza :)

Zgadzam sie Pinky i Dadzi na moderatorki! :)
Dziewczyny ja już po wizycie - z dzidzia wszystko ok, ma 7 cm <3. Termin z USG dzisiejszego na 16.05.
Co do płci doktor nie chciał zgadywać, powiedział, ze w 13 tygodniu często zdarzają sie błędy i jeszcze do 5.12 poczekam.
Najważniejsze, ze wszystko jest ok!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki pamiętajcie o mnie w grupie zamkniętej [emoji4] moze nie udzielam sie zbyt często, ale to dlatego ze to moje pierwsza ciąża i nie mam zbytnio doświadczenia , a wasze rady sa bezcenne dla mnie [emoji4][emoji4] wiec chce byc z wami do końca [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry