reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
wydaje mi się, że nie. A co mówił lekarz?

kachna- właśnie takie mizianie :)
Nic nie mowil. Tylko ze jest na bocznej lewej stronie [emoji39] tylko ze ta informacja mi nic nie mowi.

Ale mowi ze wszystko wyglada dobrze. Serduszko bilo 154. Wiec dzis caly dzien chodze i sie uśmiecham. Ludzie sie dziwnie na mnie patrza[emoji23][emoji23] haha
Dziewczyny, ostatnio coraz więcej osób dowiaduje się o mojej ciąży. Z jednej strony mam się czym chwalić z drugiej znowu ogarnął mnie niepokój. W poniedziałek idę do swojej ginekolog po receptę i może zrobi mi usg i zbada.
Ja już nie wiem kiedy będę mogła w końcu zacząć cieszyć się moją ciążą. Teraz wiadomość rozniosła się już w rodzinie mojego m. Jakiegoś doła dziś łapię. Może dlatego, że jestem zmęczona, bo w nocy spać nie mogę.

Ja tez sie bardzo obawialam i nie chcialam nikomu mowic z obawy ze cos sie stanie a coraz wiecej osob wiedzialo, martwilo mnie to ale jak widac niepotrzebnie. Teraz po prenatalnych sie uspokoilam i powiedzialam przyjaciołom bo w rodzinie sie juz rozeszlo[emoji4]

Nic nie mowil. Tylko ze jest na bocznej lewej stronie [emoji39] tylko ze ta informacja mi nic nie mowi.

Ale mowi ze wszystko wyglada dobrze. Serduszko bilo 154. Wiec dzis caly dzien chodze i sie uśmiecham. Ludzie sie dziwnie na mnie patrza[emoji23][emoji23] haha

Ja tez sie bardzo obawialam i nie chcialam nikomu mowic z obawy ze cos sie stanie a coraz wiecej osob wiedzialo, martwilo mnie to ale jak widac niepotrzebnie. Teraz po prenatalnych sie uspokoilam i powiedzialam przyjaciołom bo w rodzinie sie juz rozeszlo[emoji4]

No właśnie ja tydzień po prenatalnych a jednak obawy znowu są. Chyba do psychologa powinnam się udać, bo fiksuje. Znalazłam puls detektorem i "na chwilę" jestem spokojniejsza (używam bardzo rzadko - dzidziuś go nie lubi, bo ucieka).

No właśnie ja tydzień po prenatalnych a jednak obawy znowu są. Chyba do psychologa powinnam się udać, bo fiksuje. Znalazłam puls detektorem i "na chwilę" jestem spokojniejsza (używam bardzo rzadko - dzidziuś go nie lubi, bo ucieka).
No to najgorsze za nami [emoji4] nie przejmuj sie [emoji9]

No i co to może być? Niby w 2 giej ciszy wcześniej można wyczuc ale żeby aż tak wcześnie? Będę 25.10 na usg to zapytam.
też zapytam czy to w ogóle jest możliwe. Też mam 25 :)
Nie kiedy czuje jak by mi coś stukało/obijało po wnętrznościach, dziwne takie uczucie...No nic, zobaczymy czy się będzie nasilało.

asia- musisz wyluzować :) chociaż ja z mówieniem o ciąży też jestem ostrożna ale to bardziej z racji tego, że to trzecie i boje się reakcji ;/ Chociaż jak na razie ludzie spoko reagują, są pełni podziwu heheh W sród moich znajomych rodzą się dopiero pierwsze dzieci a my mimo, że jedni z młodszych będziemy mieli troje :p

paulina- skoro nic nie powiedział, to znaczy, że jest ok. Czasami łożysko ułożone jest z boku a czasami z przodu.

Fajnie dziewczyny, ze część z Was jest już po prenatalnych, albo po najnowszym USG i same dobre wieści płyną :). Ja wizytę mam dopiero 7.11, a prenatalne 15.11, ale naprawdę chyba nie wytrzymam tak długo i postaram sie już 31.10 pójść i zobaczyć, czy USG jest wszystko ok. Gdzieś po cichu liczę tez, ze poznam płeć fasolki :).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry