reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Asia, nie stresuj się, na pewno jest wszystko dobrze, ja wierzę, że teraz już nas czekają same pozytywne wieści!!
Co to miziania, to też czasem coś czuję niziutko, ale sama nie wiem co to? Zawsze się wtedy glasZcze po brzusziu :-)
Ja się w końcu umówiłam na te prenatalne, na 3 11 będzie wtedy 13+5 więc prawie ostatni gwizdek :-) też mam nadzieję że dowiem się czegoś o płci, koszt 390 zł z badaniem krwi, samo usg 230zł, ehh zdzieraja z nas matek..

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze, ja dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne w szpitalu, ale najbliższy termin jaki mi zaproponowali to właśnie 15.11, a u mnie to już bedzie 15 tydzien... To nie bedzie za późno na pierwsze prenatalne?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, ja dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne w szpitalu, ale najbliższy termin jaki mi zaproponowali to właśnie 15.11, a u mnie to już bedzie 15 tydzien... To nie bedzie za późno na pierwsze prenatalne?

Czemu darmowe ? Chyba nie masz ponad 35 lat? Prenatalne tylno do konca 13 tyg

Czemu darmowe ? Chyba nie masz ponad 35 lat? Prenatalne tylno do konca 13 tyg

Lekarz prowadzący ciąże i jednocześnie ordynator szpitala, w którym bedą badania dał mi właśnie takie skierowanie mówiąc, ze sa bezpłatne. Mam 24 lata. Tylko ten lekarz to jakby dobry znajomy mojego taty i moze on to po znajomości zrobił? No nie wiem. Ale tzn, ze to już za późno i nie ma sensu iść, czy jak? Sorry dziewczyny, ale to pierwsza ciaza i wszystko jest dla mnie zupełnie nowe.

Pewnie nie my jedne przeskoczymy na kwiecień a inne z końca maja na czerwiec:-p
To ja, to ja :) dlatego udzielam sie na majowkach bo z nimi mam bliższe tematy, wy tutaj już o ruchach dzidzi a my jeszcze na temat prenatalnych nie weszłyśmy hehe no i ja sie urodziłam 01.06 i tak też będę z moim bobo celować, super jakby sie udało :)
Ale podczytuje Was codziennie, nie wszystko bo nie sposób tyle stron ale większość:)

Naomi brak objawów nie zawsze oznacza koniec i nie myśl tak nawet. Ja nie mam nic, zero, wszystko minęło a dziś podgladalam pięknie pikające serduszko :)

To ja, to ja :) dlatego udzielam sie na majowkach bo z nimi mam bliższe tematy, wy tutaj już o ruchach dzidzi a my jeszcze na temat prenatalnych nie weszłyśmy hehe no i ja sie urodziłam 01.06 i tak też będę z moim bobo celować, super jakby sie udało :)
Ale podczytuje Was codziennie, nie wszystko bo nie sposób tyle stron ale większość:)

Naomi brak objawów nie zawsze oznacza koniec i nie myśl tak nawet. Ja nie mam nic, zero, wszystko minęło a dziś podgladalam pięknie pikające serduszko :)

Nooo nie zartuj ! Ja tez sie urodzilam 1.06

Dziękuję teraz jest dużo lepiej ale te pierwsze dni a zwłaszcza czwartek kiedy miałam zabieg to była dla mnie masakra nie potrafiłam się uspokoić. Niestety miałam małe wsparcie w mężu tzn dla niego po prostu się stało tak bywa a dla mnie to już na zawsze było i jest moje piąte dziecko ja będę i chce o nim pamiętać.
Najgorsze że teraz mi bardzo czegoś brakuje myślę o kolejnym dziecku bo dla mnie coś się już zaczęło miałam już wszytko zaplanowane a teraz zostało to przerwane i jest ogromna pustka. Mąż nie chce wiem że ma rację i mam nadzieję że go zrozumiem ale ten instynkt jest silniejszy.
Postawiłam wszytko po małej sprzedać jak coś zawsze można nowe kupić.
Pozwólcie że będę Was odwiedzać i cieszyć się z wami kolejnymi miłym wiadomościami.

Ja mam to samo... ta pustka jest najgorsza kiedy już sie powoli coś planowało...

reklama
Do góry