reklama
Janka86
Fanka BB :)
Gratulacje, dziewczyny ;-) oby pozytywny trend sie utrzymal ;-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
też tak mi się wydaje, że to za wcześnie...ale tę bąbelki jak czuje to tam miło się czuje haha
Dzisiaj świruje chyba, cały dzień w domu... wybaczcie
Ale ja też tak mam. I zawsze w tym samym miejscu. Tez mi się wydaje ze za wcześniej jednak to takie miziania jakby piórkiem jakby ktoś delikatnie palcem dotknął. Tez głupieje chyba...
dadzi
Moderatorka
wydaje mi się, że nie. A co mówił lekarz?
kachna- właśnie takie mizianie
Dziewczyny, ostatnio coraz więcej osób dowiaduje się o mojej ciąży. Z jednej strony mam się czym chwalić z drugiej znowu ogarnął mnie niepokój. W poniedziałek idę do swojej ginekolog po receptę i może zrobi mi usg i zbada.
Ja już nie wiem kiedy będę mogła w końcu zacząć cieszyć się moją ciążą. Teraz wiadomość rozniosła się już w rodzinie mojego m. Jakiegoś doła dziś łapię. Może dlatego, że jestem zmęczona, bo w nocy spać nie mogę.
Ja już nie wiem kiedy będę mogła w końcu zacząć cieszyć się moją ciążą. Teraz wiadomość rozniosła się już w rodzinie mojego m. Jakiegoś doła dziś łapię. Może dlatego, że jestem zmęczona, bo w nocy spać nie mogę.
reklama
Dziewczyny, ostatnio coraz więcej osób dowiaduje się o mojej ciąży. Z jednej strony mam się czym chwalić z drugiej znowu ogarnął mnie niepokój. W poniedziałek idę do swojej ginekolog po receptę i może zrobi mi usg i zbada.
Prędzej czy później i tak by się roznioslo. Trzeba myśleć pozytywnie. Z dnia na dzień ryzyko nieszczęścia jest mniejsze. Wiadomość o nowym dziecku w rodzinie jest z reguły radosna nowina a obecnie trzeba szukać takich miłych wiadomości