reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

a ja herbatę :p z imbirem.
Też zrobiłam obiad, ale nic po za tym. Jakoś nie ma bałaganu ;)
Już powinny wrócić. Nudzi mi się :p

reklama
Wlasnie jem obiado-kolacje. Brokulki na parze (bez soli) z sosem czosnkowym handmade, startym zoltym serem i prazonym slonecznikiem. Kusiło mnie posolić chociaż jogurt naturalny, ale w sumie ser i tak ma sól, więc odpusciłam :)

też tak mi się wydaje, że to za wcześnie...ale tę bąbelki jak czuje to tam miło się czuje haha
Dzisiaj świruje chyba, cały dzień w domu...:p wybaczcie :p

Ale ja też tak mam. I zawsze w tym samym miejscu. Tez mi się wydaje ze za wcześniej jednak to takie miziania jakby piórkiem jakby ktoś delikatnie palcem dotknął. Tez głupieje chyba...

Dziewczyny, ostatnio coraz więcej osób dowiaduje się o mojej ciąży. Z jednej strony mam się czym chwalić z drugiej znowu ogarnął mnie niepokój. W poniedziałek idę do swojej ginekolog po receptę i może zrobi mi usg i zbada.
Ja już nie wiem kiedy będę mogła w końcu zacząć cieszyć się moją ciążą. Teraz wiadomość rozniosła się już w rodzinie mojego m. Jakiegoś doła dziś łapię. Może dlatego, że jestem zmęczona, bo w nocy spać nie mogę.

reklama
Dziewczyny, ostatnio coraz więcej osób dowiaduje się o mojej ciąży. Z jednej strony mam się czym chwalić z drugiej znowu ogarnął mnie niepokój. W poniedziałek idę do swojej ginekolog po receptę i może zrobi mi usg i zbada.
Ja już nie wiem kiedy będę mogła w końcu zacząć cieszyć się moją ciążą. Teraz wiadomość rozniosła się już w rodzinie mojego m. Jakiegoś doła dziś łapię. Może dlatego, że jestem zmęczona, bo w nocy spać nie mogę.

Prędzej czy później i tak by się roznioslo. Trzeba myśleć pozytywnie. Z dnia na dzień ryzyko nieszczęścia jest mniejsze. Wiadomość o nowym dziecku w rodzinie jest z reguły radosna nowina a obecnie trzeba szukać takich miłych wiadomości

Do góry