reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Gratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt i usłyszanych serduszek!!!

Ja też dzisiaj byłam na wizycie i nie jest dobrze bo zamiast 8tygodniowego zarodka zobaczyłam 5tygodniowy pęcherzyk,wczoraj robili mi bete w szpitalu i pasuje do 5tc jutro mam iść powtórzyć bete i popołudniu się dowiem czy przyrasta czy straciłam maleństwo.

Ja też dzisiaj byłam na wizycie i nie jest dobrze bo zamiast 8tygodniowego zarodka zobaczyłam 5tygodniowy pęcherzyk,wczoraj robili mi bete w szpitalu i pasuje do 5tc jutro mam iść powtórzyć bete i popołudniu się dowiem czy przyrasta czy straciłam maleństwo.
Jestem z Tobą! Daj koniecznie znać.

Ja leczylam zeby w 3 trymestrze wiem ze przy niepoleczonych może się podnosić crp a to wpływa na przedwczesny poród. Tylko należy poinformować dentyste ze jest się w ciąży. A jeśli chodzi o lactovaginal to na pewno można go stosować w ciąży, lekarz w pierwszej ciąży mi zalecił przy każdym korzystaniu z basenu.

O dobrze że napisałaś o basenie bo mam zamiar chodzić jeśli gin nie będzie widział przeciwskazań a Lactovaginal zakupie zapobiegawczo.

Wieczór siedzę w wannie i mdli mnie i jestem głodna. Co zrobić? Chyba zjem ale nie wiem co bo mi nic się nie chce? Mąż dzisiaj sama nie wiesz czego chcesz. A ja ze no właśnie i wiesz jakie to jest straszne uczucie? Zjadla bym coś, nie wie co a tak naprawdę nie wiem czy wogole. Hehheh dylematy których nikt oprócz kobiet w ciąży nie zrozumie

Złapał mnie taki dylemat koło 20.00
No sama nie wiedziałam co chce zjeść. Skończyło się na 2 mielonych z musztardą pycha [emoji39]

Dziewczyny jestem po wizycie. Widzialam serduszkoo, ale cudowny widok *.*

Teraz bedę świętowała chlebem z musztardą i kiełbaska taką mocno wędzoną ha, mmm :D

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje!

Cześć, są bliźniaki. Dżizaz....:errr::errr:

Wow moje gratulacje super! [emoji846]

Sabrina trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze Fasolki, Groszki, Kropki i Bliźniaki! Obyście w komplecie doczekały maja
Dziękuje za słowa otuchy! Sporo mi dały, jednak dzisiaj ostatecznie pożegnaliśmy sie z małym Roninem i będziemy czekać na zakończenie tej historii juz bez happy endu. Pewnie będę Was z zazdrością podglądać

Jezu dziewczyny ale wy smaka potraficie narobić, szkoda tylko że jednak nic z tego nie dalabym rady wcisnąć w siebie :( dziś szłam na przystanek autobusowy, pewno ludzi wszędzie a mój żołądek stwierdzili że pozbyje się śniadania :) mina ludzi bezcenna, stalam w krzakach i wymiotowalam .......

Imbir, woda, częste jedzenie nie pomaga a jak wy sobie radzicie ? Nawet w nocy muszę coś zjeść bo inaczej spać nie mogę.....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry