reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, ja odpadam. Jestem po pierwszym USG, jest zarodek, serduszka brak. Będę czekała na poronienie, co jest jakaś masakrą. Trzymam za Was kciuki!!!! I przesyłam milion ciepłych myśli
Strasznie mi przykro, wiem co przeżywasz.
Ale skoro jest zarodek to może jeszcze za wcześnie na serduszko, konsultowałaś z innym ginem? Który to tydzień ciąży?
Swoją drogą lepiej jest poronić samoistnie, wtedy odrazu można się starać.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja odpadam. Jestem po pierwszym USG, jest zarodek, serduszka brak. Będę czekała na poronienie, co jest jakaś masakrą. Trzymam za Was kciuki!!!! I przesyłam milion ciepłych myśli
Przeżyłam czekanie na poronienie 2 razy i chyba czeka mnie to 3 raz, więc wiem co czujesz… napisz który to tydzień, moze to późniejsza ciąża i jeszcze nie ma serduszka, ale się pojawi? Lekarz całkowicie pozbawił Cię nadziei?

Nie wiem , który u ciebie tydzień ciąży . Ja na pierwszym USG też widziałam maleństwo 1,4 mm serca też jeszcze nie było słychać ale do głowy mi nie przyszło by czekać na poronienie , wręcz odwrotnie czekam na kolejne USG i mam nadzieję usłyszeć serduszko. Co powiedział ci lekarz ? Który tydzień ciąży ?

Dzięki za słowa otuchy! Ósmy tydzień, nie robił mi nadziei. Zarodek trzyma sie mocno, ale cisza była przytłaczająca. Teraz pytanie, czy trzeba będzie mu pomoc farmakologicznie, czy nie.

Dzięki za słowa otuchy! Ósmy tydzień, nie robił mi nadziei. Zarodek trzyma sie mocno, ale cisza była przytłaczająca. Teraz pytanie, czy trzeba będzie mu pomoc farmakologicznie, czy nie.
Kurcze, ale rozwija się zarodek? Podobno dopiero od 9 tygodnia można usłyszeć serduszko. Wcześniej tylko na ekranie usg widać jak pulsuje.

reklama
Wyczytałam, że jak kobieta w ciąży jest ciągle głodna to nosi pod sercem chłopca :-)
Hm no to zobaczymy, ja często jestem głodno, ale bywa też taki czas w ciągu dnia, że mam przesyt jedzenia, np wieczorem średnio wchodzi, ale co się dziwić jak cały dzień jem :p

o nie :( kurcze, ale ja bym to skonsultowała za 2-3 dni z innym ginem!
Trzymaj się...

Słuchajcie, byłam w kinie na Bridget Jones 3, no rewelacja, polecam! tak się odstresowałam, że jeju ;)
A hehe byłam w kinie z kumpelą, ona też w ciąży i na seans kupiłyśmy sobie...uwaga...obiad hahaha wzięłyśmy na wynos z knajpy tartę z indykiem, chyba zapachu narobiłyśmy w sali kinowej ;)

Do góry