reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

A ja się wczoraj wybrałam na pierwsze ciążowe zakupy szukałam jakiś bluzek tunik żeby zakryć na razie brzuszek i sobie kupiłam dwie ciążowe.
Niestety chyba zaczynają się u mnie dolegliwości wczoraj tak się źle czułam jakbym coś na żołądku miała a to pewnie dopiero początek

reklama
Paulamc mnie też ciągle coś kłuje, w drugiej ciąży jeszcze miałam bóle jak na okres do jakiegoś 8 tygodnia. To chyba normalne. Macica sie rozrasta i muszą byc objawy.
Styczniowka82 ja się czułam dobrze, miałam świetny apetyt, a od wczoraj masakra. Ciągle mnie mdli i nic mi nie smakuje. A w szczególności rosół, nawet jak pomyślę to mnie cofa.

Jak bylam z córką w ciąży to nie moglam znieść zapachu mięsa i cebuli i jeść nie mogłam bo mnie ciągle mdliło. Z synem miałam apetyt ogromny za to strasznie chciało mi się palić. No i tak sobie myślałam, że sama poczaruję co teraz będzie, ale mam część objawów z pierwszej, a część z drugiej ciąży [emoji12]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Paulamc, mnie tez cos kłuło kilka razy. Raz jak to piszesz w pochwie :) raz gdzieś na wysokości jajnika. Teraz chyba nam się będą zluźniać więzadła czy inne połączenia kostno-stawowe i już chyba czuję to w kręgosłupie. Wczoraj czułam się jakbym wcale nie była w ciąży - dość rześko, do wieczora miałam względnie siłę. Zjadłam spaghetti, 2 miski zupy ogórkowej i te pałki z kurczaka :D Ale chyba akcja z zapachami się zbliża, a w pierwszej ciąży to był sajgon...

Zauważyłyście, że większość z nas ma już jakiegoś malucha (dużucha)? :)

Miłego dnia dziewuszki :)

Cześć dziewczyny. Jejku tak sie martwie, wczoraj dostałam takich nerw z powodu różnych sytuacji, do tego te bieganie ciagle w pracy ,martwie sie czy dzidza to wytrzymała. 3 dni do wizyty, a ja chyba zniose jajko:(

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Paulamc, mnie tez cos kłuło kilka razy. Raz jak to piszesz w pochwie :) raz gdzieś na wysokości jajnika. Teraz chyba nam się będą zluźniać więzadła czy inne połączenia kostno-stawowe i już chyba czuję to w kręgosłupie. Wczoraj czułam się jakbym wcale nie była w ciąży - dość rześko, do wieczora miałam względnie siłę. Zjadłam spaghetti, 2 miski zupy ogórkowej i te pałki z kurczaka :D Ale chyba akcja z zapachami się zbliża, a w pierwszej ciąży to był sajgon...

To chyba dobrze. Teraz raczej ludzie decydują się na więcej niż jedno dziecko. Bycie jedynakiem jest straszne, nigdy nie zrobiła bym tego mojemu synkowi

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ja mam aż czterech starszych bąbli i nie ma opcji myślenia o sobie. Dobrze czy nie dobrze obiad zrobić trzeba, ogarnąć do szkoły do przedszkola zająć się małą. Mąż cały dzień w pracy cała reszta na mojej głowie więc nawet czasu czasami o myśleniu że jestem w ciąży nie ma.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 13letnią córkę i 8letniego synka. A wy? No i jeszcze jak wasze dzieciaki przyjęły wiadomość o rodzenstwie?

U mnie bardzo się cieszą chyba stworzeni są do rodziny wielodzietnej ale mają warunek musi być siostra bo jest tylko jedna dziewczynka póki co

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Jejku tak sie martwie, wczoraj dostałam takich nerw z powodu różnych sytuacji, do tego te bieganie ciagle w pracy ,martwie sie czy dzidza to wytrzymała. 3 dni do wizyty, a ja chyba zniose jajko:(

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, nie martw się. Postaraj się spokojniej do wszystkiego podchodzic. Wiem, że to nie łatwe ale trzeba

reklama
Mam tak samo takie dziwne uczucie brr ale myslimy pozytywnie
Aa powiedzcie mi czy Was ciagle bola piersi? Bo u mnie roznie raz wogole pozniej znowu i tak ciagle. Dziwne :)
Z tymi piersiami to różnie.
We wtorek wpadłam w panikę, bo od dwóch dni piersi mnie nie bolały, poleciałam na usg a tam wszystko w najlepszym porządku. Tak więc nie ma reguły. Ponadto w poprzednich ciazach nie pamiętam, żeby mnie aż tak bardzo bolały.

Do góry