reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

A mam takie do was pytanie, dzis dwa razy mialam tak ze jajnik mnie zakol. Tak ostro ze musialam sie czegos przytrzymac bo az mnie zwinelo z bolu ale trwalo to raptem 5 sekund i potem sladu po bolu nie ma, co to moze byc? Ma ktoras z was moze tak? Bo troche sie zmartwilam....

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mam takie do was pytanie, dzis dwa razy mialam tak ze jajnik mnie zakol. Tak ostro ze musialam sie czegos przytrzymac bo az mnie zwinelo z bolu ale trwalo to raptem 5 sekund i potem sladu po bolu nie ma, co to moze byc? Ma ktoras z was moze tak? Bo troche sie zmartwilam....

Ja też tak miewam. Podobno normalne. Hormony czy coś. Możesz wziąć no spe jak utrzyma się dłużej.

Moment przechodzi wiec chyba nospa zbedna ale dziwne to bo bol na prawde silny ale chwilowy i martwie sie co sie tam w dole dzieje bo u mnie dopiero 6 tydzien idzie i az sie boje ze to cos zlego

Link do: Zupa krem z pieczonej papryki i pomidorów - ugotuj.to

A tu link do zupy. Ja dodałam tylko soczewicę i marchewkę i nie dodałam chilli tylko szczyptę ostrej papryki i nie dodałam octu balsamicznego. Reszta jak w przepisie.
O dziękuję[emoji7] na pewno wypróbuję.
A z adopcja to wcale nie jest tak prosto. Mój kuzyn z żoną starali się przez 6 lat o dziecko i nic. On ma mało ruchliwe plemniki, ona usunięty jeden jajnik i często cykle bez owulacyjne. Postanowili ze zaadoptuja dziecko. Przeszli cały kurs. Zostali zaakceptowani i wpisani na listę oczekujących. Chcieli małe dziecko do roku. Na początku października miną 2'lata jak czekają. I nikt nie daje nadzieji ze szybko dostaną. Bo w Polsce większość maluchów nie ma unormowanej sytuacji prawnej.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak miałam..
Tydzień temu... Dziś byłam na wizycie i wszystko Oki. Ale nie wiem co to mogło być i jaka przyczyna

Mam tak samo takie dziwne uczucie brr ale myslimy pozytywnie
Aa powiedzcie mi czy Was ciagle bola piersi? Bo u mnie roznie raz wogole pozniej znowu i tak ciagle. Dziwne :)

troche mnie uspokoilyscie, moze to cos ma wspolnego z powiekszaniem sie macicy... Tak zgaduje. Spytam gina na nast. Wizycie.

U mnie z piersiami jest tak ze mam extra jedrne i powiekszone, ale cale nie bola tylko sutki przy dotykaniu

Magda991 to faktycznie roznie bywa z tymi piersiami zauwazylam tez ze zrobily sie pelne :)

Teraz czuje takie klocie ale nie w brzuchu tylko tak jaby od strony pochwy jejku ale szczegoly ale moze jeszcze ktos tak ma. ;)
Ja po dwoch poronieniach bardzo slucham swojego ciala ale ostatnio bylo wszystko dobrze serduszko bilo ale na nastepnej wizycie juz ciaza obumarla wiec w glebi serca teraz cholernie sie boje :( ale to bylo 2 lata temu. Teraz musi sie udac.

reklama
Do góry