reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Chwilę mnie nie było i multum do nadrobienia,muszę się przyznać że większość wpisów pacman czytałam tylko do połowy bo uważałam to za bzdury i za spam...jak można pisać w takich ilościach o sobie i takie bzdety?!
Co do luteiny bralam dopochwowo od początku ciazy jakoś do 20 tygodnia (smaku nie próbowałam ;p) ze spaniem mam w miarę ok,mogłabym spać cały dzień z przerwami na jedzenie.
Dziewczyny tez macie takie zgagi? U mnie w dzień jest dobrze ale wieczorem normalnie nie idzie wytrzymać. Jutro mam wizytę,ciekawe czy ta moja malpeczka się pokaże bo ostatnio widziałam tylko pupę ;)

reklama
Cześć, dziewczyny!

Przyszłam poszpanować moją dzisiejszą bryką, a tu w ciągu ostatniego czasu tyle pięknych dialogów się popełniło..
Nadrabiam.
Cieszę się, że nie muszę wyrażać swoich zauważeń, bo już je wszystkie wyciągnęłyście na powierzchnię.
Ale!
Bujam się tym
867d1eceb3313da67f25c7cf56120938.jpg
(liczę na to, że foto się doda) w naszej genialnej Kotlinie Kłodzkiej. :D

Dwa dni po kilkanaście godzin w pociągu jest przesadą i nie polecam, bo najchętniej oddałabym komuś swój kręgosłup i twardy jak kamień brzuch w prezencie. Jednak i tak jestem zachwycona tą nieogrzewaną bryką. ;P

Ps. Klaudia - przykro mi ogromnie z powodu Twoich wydarzeń. Pewna jestem jednak, że dasz radę.
Mnie udało się wychować samej fajnego nastolatka, a w ciąży i potem byłam już nawet nie tyle bez partnera, co i bez kogokolwiek, bo mieszkałam wyjątkowo daleko od rodziny.
Ogrom sił da Tobie też Twoje dziecko. :)
Niby truizm, ale warto czasem sobie o nim przypomnieć.

:D

Filmy kładą baśnie na łopatki, ale nie będę Was męczyć. ;P

Gwoli urealnienia mojego zachwycającego zdjęcia ;P melduję, iż Muzeum Przemysłu i Kolejnictwa w Jaworzynie Śl. organizuje takie wyśmienite pociągowe fantazje. ;]

Natomiast młodą to mi przez te ostatnie dni tak wybujało w brzuchu, że nie zdziwię się, jak zostanie marynarzem. ;P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry