reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Witam się i ja z Wami, termin mam na 3 maja. Czekamy na nasze wyczekane, upragnione szczęście. Mam dwóch synów w wieku 10 i 11 lat. I jestem po trzech poronieniach. Ta ciąża na lekach: acard, clexane i Glucopage.
Trzymam rownie mocno kciuki Was i za siebie.
Hej:)Ja na tych samych lekach...
Tez trzy poronienia...
Ale jedna corka:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Farmaceutka troche dramatyzuje moim zdaniem, choć ma racje co do konsultacji z lekarzem. Kwestia tego czy już kiedyś miałaś opryszczkę czy nie. Wiem , że wirus opryszczki jest bardzo groźny w ciąży gdy pojawia nam się po raz pierwszy. Ja mimo iż z tym dziadostwem męczę się do lat to gdy byłam w ciązy a mi wyskoczyły zimna pierwsze co zrobiłam to napisałam smsa do mojej ginekolog z zapytaniem co mam zrobić, czym smarować itd . Ze względu na to, że już kiedyś miałam to nie było większego strachu, ale nie mam pojęcia jak wszystko przebiega gdy opryszczka jest po raz pierwszy
Na szczescie w nieszczesciu po raz kolejny w zyciu czyli wtorna.
Napsialam do gina sms-a.Czekam na odp.

Witam się i ja z Wami, termin mam na 3 maja. Czekamy na nasze wyczekane, upragnione szczęście. Mam dwóch synów w wieku 10 i 11 lat. I jestem po trzech poronieniach. Ta ciąża na lekach: acard, clexane i Glucopage.

Witamy :) kolejna potrójna mama :) super, ja mam dwie córy ;)

Ide po wit b2 :)Dzieki kochana:)

Mi pomogło po dwóch dniach brania.

Pospałam, trochę mi lepiej. Zrobiłam sobie inhalację więc na 10 minut odzyskałam nos.
Słuchajcie nie wiem czy to przez przeziębienie czy coś się zmieniło ale całkowicie straciłam aptetyt. Nie chce mi się jeść, wmuszam w siebie. Zjadłam dzisiaj dwa banany, malutką bułkę z serem żłótym i teraz męczę smakije...nic nie wchodzi...No ale może to faktycznie przez infekcje.

Witaj, ja też jestem mamą 2 synów. Teraz kolej na córkę :)

reklama
Odpisała mi lekarka odnośnie badań, że wymagają omówienia i mam się zgłosić na wizytę. Nie napisała, że pilnie, tylko w dogodnym terminie. I do niej mam na 15.09 wolny termin a do innej na jutro. Co robić kurde? zapisać się do innej?

Do góry