reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

kurde, super wizyta, wszystko na jednej wizycie zrobione. Ja jak pójdę tego 7 września to dostane skierowanie na badania i na usg i tyle. Lekarza mam innego niż w poprzedniej ciąży, tamten nie do końca mi pasował. Wybrałam po opiniach w necie, zobaczę po pierwszej wizycie jak będzie.

reklama
Ja mam takieg ze jak siedzialam w poczekalni a on wyszedl z pacjentka z gabinetu a ja odruchowo spojrzalam na zegarek to odrazu"tak,doskonale wiem ze mam opoznienie!"A mi nawet nie chodzilo o jego opoznienie tylko tak spojrzalam na zegarek.Noz kur....!To juz na zegarek spojrzec nie mozna?:)
Druga sytacja,wchodze do gabinetu i siadam na bardzo wygodny fotel i mowię dla rozluznienia atmosfery ze bardzo komfortowy a on mi"to co w poczekalni są nie wygodne?!"No i masz babo!Po co sie odzywałas:)

Zostaną:)Mnie tez pobolewal kregoslup ale nie wiem czy to z oznak ciazy czy dlatego ze duzo jezdze samochodem.
Zadowolona jestes z kliniki?Ja kiedys myslalam o przedimplatacyjnym badaniu zarodkow..Ale postanowilam zaryzykowac ostatni raz....
Na razie jestem zadowolona, zwłaszcza z opieki. Pełna satysfakcja będzie, gdy będzie z tego dzidzia :) To badanie zarodków lekarz nam odradzał, powiedział, że nie ma sensu za to płacić w naszej sytuacji.

Ja znam dziewczyne co podchodzila do badania zarodkow 3 x i nic:(
U nas bada sie 3 dniowe a za granicami juz 5 dniowe.Nie ma prowadzonycj statystyk co do % udanych ciąż.Nie wykrywaja wszystkich wad np.tripolodii.Cena też powala ok 25 tyś.Nie zdecydowałam się.
Ale to zależy gdzie pary mają problem....

kurde, super wizyta, wszystko na jednej wizycie zrobione. Ja jak pójdę tego 7 września to dostane skierowanie na badania i na usg i tyle. Lekarza mam innego niż w poprzedniej ciąży, tamten nie do końca mi pasował. Wybrałam po opiniach w necie, zobaczę po pierwszej wizycie jak będzie.
Jedyne co mi nie pasowalo to to ze czekalam w poczekalni prawie godzine a przedemna byla tylko jedna kobieta, ktora byla w gabinecie podobnie dlugo jak ja. Ale warto bylo czekac.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Klaudyna odpoczywam po całym dniu latania za corcia. Czuję się dobrze poza bolacymi piersiami.

Ja idę na wizytę 8 do nowego gina, ciekawa jestem jak to będzie, w necie ma dobre opinie ale przekonam się. A chodźcie prywatnie czy na NFZ?

Aniołek no to odpoczynek sie przyda :-) co do piersi to mnie od wczoraj troszke mniej bolą, ale wciaz czuje jakby mialy zaraz wybuchnac. No i bol brzucha dokucza, ale to znak, ze cos sie dzieje :)

A co gina to ja ide prywatnie, jakoa tak wydaje mi sie to lepsza opcją.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Klaudyna odpoczywam po całym dniu latania za corcia. Czuję się dobrze poza bolacymi piersiami.

Ja idę na wizytę 8 do nowego gina, ciekawa jestem jak to będzie, w necie ma dobre opinie ale przekonam się. A chodźcie prywatnie czy na NFZ?
Ja chodze na kase chorych, ale nie w polsce. Wgl dzis przeczytalam ze ciezarna tu ma opieke za darmo, nawet za leki w ciazy nie placi.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chodzę na NFZ. Mam cudowną Panią ginekolog. Świetnie zajęła się mną w pierwszej ciąży, więc nawet nie zastanawiam się nad innym lekarzem. [emoji4]

Do góry