reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
M.chciał coś w formie pamietnika. Ja koszulę do szpitala. Każde kupiło sobie. Zostało zapakowane. Z głowy. Nosi mnie, by M.kupić jeszcze elektryczną maszynkę do golenia, ale muszę się pohamowac, bo sporo wydatków przed nami. :(

Z tą maszynka do golenia to chyba musisz przemyśleć, mój mąż dostał i używał może ze 3 razy,mama kupiła tacie i ta sama sytuacja podobno wyrywaly włoski co było bolesne albo wogule nie lapaly włosków a dobre firmy bo jedna Philips a druga Braun. To chyba na podobnej zasadzie jak depilator dla kobiet,mam w domu i leży w opakowaniu ;)

A u mnie akurat i narzeczony i tata i bracia wszyscy używają takiej maszynki i sa zadowoleni. Tez maja Philipsa, a moj P. chyba Rowenty i mówi, ze jest bardzo dobra. Wiec trzeba przemyśleć, bo moze byc bardzo trafiona, a moze tak jak u Myszki leżeć w kącie nieużywana.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wlasnie taka maszynka kupilam mężowi z brauna, chyba z 3-4 lata temu i używa jej codziennie do dziś. Mówi że to najlepszy prezent bo nielubil sie golic. Podobno po 2-3 latach trzeba wymienić folie ale na razie nie wymienial i jest ok [emoji5]

Ja się zastanawiam żeby kupić sobie wersję damska do golenia nog [emoji12] używa ktoś?

reklama
Do góry