beatajak13
Fanka BB :)
Ja też biegalam do czasu operacji kolana. Mam nadzieję, ze po ciaży uda mi się wrócić i nie będzie boleć [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka koszula? Pochwal sięM.chciał coś w formie pamietnika. Ja koszulę do szpitala. Każde kupiło sobie. Zostało zapakowane. Z głowy. Nosi mnie, by M.kupić jeszcze elektryczną maszynkę do golenia, ale muszę się pohamowac, bo sporo wydatków przed nami.
Dzięki za tą uwagę, myszka. Olo, koszula granatovo. Tak czy owak bym ją kupiła. Oszczedzil, bo nie kupił mi nic niepotrzebnego.
Ja czasem cos czuje, ale nie jestem do konca pewna czy to ruchy, czy jedzenie w jelitach czytalam, ze jesli po 22 tygodniu sie nic nie czuje to warto zapytac lekarza. Wiec poki co mysle, ze nie ma sie co martwic [emoji5]hej,jestem w 19 tygodniu i nie czuje jeszcze ruchów, też tak macie?