beatajak13
Fanka BB :)
Ja w sierpniu kupiłam sobie Karcher do okien. Rewelacyjna sprawa. Polecam z czystym sercem [emoji3]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi ten Karcher nie bardzo sie podoba. Raz pożyczylam i nie używałam bo łatwiej i szybciej mi bylo zwykłym sprayem i papierem [emoji39]Ja w sierpniu kupiłam sobie Karcher do okien. Rewelacyjna sprawa. Polecam z czystym sercem [emoji3]
Ja mam rolety przeciwwlamaniowe ale firany tez musza być, bez firan jakoś mi dziwnie mieszkanie wyglądalo [emoji39]ja nie mam firanek ani zasłonek, wszędzie mam rolety, ale jak będę robiła sypialnie to na pewno powieszę zasłony, takie grube Mój mąż nie jest fanem zasłon i firan i dlatego nie mamy.