vivid
Fanka BB :)
Moj gin akurat przyjmuje w przychodni obsługiwanej przez luxmed, tylko dlatego się zdecydowałam. Przyjmuje też państwowo w przychodni przyszpitalnej, ale na archaicznym 25letnim sprzęcie. I nie umówisz się na godzinę, tylko kto pierwszy ten lepszy. Najpierw musisz czekac, zeby być w miarę na początku kolejki, a potem jeszcze aż przyjdzie twoja kolej. Ziarnko do ziarnka i wolę iść prywatnie, póki jestem w stanie za to płacić.
Ladyli, masakra 5000! Ja liczyłam ile od 12 chyba tygodnia miałam wizyt i badań i wyszło mi koło 1800zł, bez połówkowego 200zł, bo to i tak u innego lekarza. Brałam uwagę tylko to co teraz mi luxmed da w pakiecie, to za luxmed zapłaciłam 1568zł. Na rok od początku listopada, więc na pewno zaliczę jeszcze wizyte kontrolną po połogu, zapewne jeszcze dermatolog, więc każda 100zł i tym sposobem trochę zaoszczędzę.
Ladyli, masakra 5000! Ja liczyłam ile od 12 chyba tygodnia miałam wizyt i badań i wyszło mi koło 1800zł, bez połówkowego 200zł, bo to i tak u innego lekarza. Brałam uwagę tylko to co teraz mi luxmed da w pakiecie, to za luxmed zapłaciłam 1568zł. Na rok od początku listopada, więc na pewno zaliczę jeszcze wizyte kontrolną po połogu, zapewne jeszcze dermatolog, więc każda 100zł i tym sposobem trochę zaoszczędzę.