reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja mam plus 2. Przez tą chorobę schudłam 1.5 kg bo nie chce mi sie jeść wogole i mdli mnie cały czas. Staram się coś wcisnąć :) wogole dzisiaj znowu obudziłam się z gorączką [emoji48] jeszcze dwa dni mam brac antybiotyk a później zobaczymy. Już mam dosyć tej choroby.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie.Dostalam zdjęcie profilu buzi.Jak narazie lekarz potwierdza jak na prenatalnych że dziewczynka i nic nie urosło między nogami:)
Mama niska witam D3 więc przepisał witaminę 3000jednostek na dzień.
Szyjka ok mierzył przez usg.
Cytologia wyniki też ok.
Nie podał mi wymiarów.
Waga ok,ciśnienie ok.
Długo badał i zapytał mnie kiedy mam prenatalne i u kogo i kto wcześniej robił....Myślałam że zejdę na zawał tymi pytaniami...sami rozumiecie.
Obrócił ekran widziałam jak spokojnie sobie leżała:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie.Dostalam zdjęcie profilu buzi.Jak narazie lekarz potwierdza jak na prenatalnych że dziewczynka i nic nie urosło między nogami:)
Mama niska witam D3 więc przepisał witaminę 3000jednostek na dzień.
Szyjka ok mierzył przez usg.
Cytologia wyniki też ok.
Nie podał mi wymiarów.
Waga ok,ciśnienie ok.
Długo badał i zapytał mnie kiedy mam prenatalne i u kogo i kto wcześniej robił....Myślałam że zejdę na zawał tymi pytaniami...sami rozumiecie.
Obrócił ekran widziałam jak spokojnie sobie leżała:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A tak dla porowania zapytam. Ile mm ma Twoją szyjka ?

Ja mam plus 2. Przez tą chorobę schudłam 1.5 kg bo nie chce mi sie jeść wogole i mdli mnie cały czas. Staram się coś wcisnąć :) wogole dzisiaj znowu obudziłam się z gorączką [emoji48] jeszcze dwa dni mam brac antybiotyk a później zobaczymy. Już mam dosyć tej choroby.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam na zdj w zakładce brzuszki- ale masz mięśnie brzucha[emoji4]mmmm..to normalne że jeszcze u ciebie nie widac ciąży jak masz taki świetny brzuch![emoji4] a może to była beatka10123..W każdym razie zazdroszczę brzucha mega!!
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, które mają skierowania na badania prenatalne, czy na tych skierowaniach obok pieczątki placówki jest jeszcze jakiś kod? Bo mi karza ten kod w placówce od lekarza uzupełnić a lekarz będzie dopiero 22.11 a wtedy mam wizytę u ortodonty i nie da rady żebym w godzinach szczytu przyjechała przez centrum stolicy i jeszcze zdążyła na ta wizytę :-/. Pojadę chyba bez tego kodu ze skierowaniem, jak nie przyjmą to pójdę wtedy prywatnie!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie mialam tego kodu na pieczatce. Pojechalam bez prosto na badanie. Sami sobie zlalezli :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry