reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Niestety tak jest..
Cieszę się, że więcej ciąż nie planuję.

Kurcze. Spałam 3 godz w nocy, a teraz też nie mogę usunąć i odespać. Chyba się ubiorę i wstanę już, bo bez sensu tak leżeć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rukmini co a su..., współczuję ci bardzo. Ja też coraz bardziej jestem przekonana do cc. Boję się sn i nie pokonam tego strachu

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jestem nie wyspana ;/ moje dziecko wstał o 6 i marudne takie ze mam dość ;/ narysuj samochód, narysowalam. Narysuj babcie jak siedzi, narysowalam. Mówię mu pokoloruj, a ten w krzyk ze nie lubi ludzi fuuj i wrzask...i zrozum dziecko...;/ a przede mną pół dnia sam na sam z marudnym buntownikiem bo mąż po nocce. Ratuuunku

Super

W poradni dowiedziałam, się że mogłam odrazu sama wniosek napisać. Nie potrzebna mi była szkoła. Żałuję, że dałam się zwodzic rok, no ale trudno. Ważne żeby mały dostał diagnozę i ktoś mi pomoże w pracy z nim

Super, w którym jesteś tygodniu? Ja z małym poczułam ruchy w 16tc. Teraz mam nadzieję, że wcześniej. Narazie czuję raczej jelita, no i rano mam taką wystajaca kulkę, muszę zapytać lekarza czemu tak się dzieje

Z OM 14t3d a z usg w poniedziałek będzie 16t

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha chciałam spróbować dziś nie brać tabletki przeciw wymioty ale wytrzymalam godzine.... Po godzinnym witaniu się z panem sedesowym Podałam się :(
Kiedy to się skończy ????? !!!!! Już zaczęłam 15tydzień a dalej mnie Tak męczy.....

JAGI zdrowka kochana !!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć ☺ ja na szczęście nie mam problemów (na razie) ze snem. Dzisiaj spałam z moją córką bo mąż rano do pracy i nie chciał nas budzić. Po czym przyszedł rano do sypialni i szukał twardego dysku w szafce nocnej :mad: oczywiscie nas obudził na szczęście zasnelyśmy dalej :)
Ja wstałam dzisiaj z bólem ucha :( niestety nie mogę bo sobie zakroplić kropelkami. Czytałam, że pomocna jest woda utleniona wkropiona do ucha. Czy kiedyś stosowałyście? A może znacie jakieś sposoby na bolące ucho?? Najgorsze że dzisiaj sobota i nie ma jak iść do lekarza..

Cześć [emoji5] ja na szczęście nie mam problemów (na razie) ze snem. Dzisiaj spałam z moją córką bo mąż rano do pracy i nie chciał nas budzić. Po czym przyszedł rano do sypialni i szukał twardego dysku w szafce nocnej :mad: oczywiscie nas obudził na szczęście zasnelyśmy dalej :)
Ja wstałam dzisiaj z bólem ucha :( niestety nie mogę bo sobie zakroplić kropelkami. Czytałam, że pomocna jest woda utleniona wkropiona do ucha. Czy kiedyś stosowałyście? A może znacie jakieś sposoby na bolące ucho?? Najgorsze że dzisiaj sobota i nie ma jak iść do lekarza..
Ja kiedyś stosowałam. Trochę pomogło tylko, że podobno nie wolno. Ja jeszcze smaruję olejkiem kamforowym wokół ucha, albo u mamy mam takiego kwiatka co sok się z niego na wate wyciska i wkłada delikatnie ta watke do ucha

Witam,
Ja też się nie wyspałam. 3 razyy siusiu w nocy i nad ranem jeszcze. Nic mi sie nie chce, ale mieszkanie zarosło kurzem i skacze po krzesłach, sięgam tam, gdzie od miesięcy nie scierane. I czuje się już taka zmeczona. A dopiero zrobiłam kuchnie. Nienawidzę sprzątać. :(

reklama
Do góry