asiucha-L
Fanka BB :)
Lekarka powiedziała abym brała witaminy dla kobiet w ciąży, powiedziała że może być feminatal, femibion...a Wy coś łykacie?
Mój lekarz powiedział że mam się zdrowo odżywiać i nie muszę nic brać, że w Polsce jest moda na branie syplementów, że przemysł farmaceutyczne z tego żyje. Borę zwykły kwas foliowy. Mąż kupił mi Femibion ale wzięłam może ze dwa razy.
Cześć dziewczyny, chciałam się przede wszystkim przywitać, termin na 1 maja więc łapię się na majówki To moja pierwsza ciąża więc mam wiele wątpliwości. Od razu mam do Was pytanie. Od kilku dni zauważyłam zmianę koloru śluzu z białej na żółtą czy to jest normalne? Zaczęłam analizować i wydaje mi się, że jestem 'tam' też trochę podrażniona ale z drugiej strony od jakiegoś czasu wszystko jest bardziej ukrwione i nie wiem już czy te objawy są normalne czy nie. Wizytę mam dopiero za 2 tygodnie i nie wiem czy się martwić...
Witaj na forum.
Wydzielina u kobiety w ciąży na pewno się nieco zmienia, mnie często wydaje mi się że jest mi tam mokro. Pomijam że ja mam plamienie i biorę Luteinę dopochwowo ale na pewno jestem tam bardziej wrażliwsza i mam bardziej unerwione te miejsca.
Jestem mega śpiąca i mam brak apetytu co mnie dziwi, obiad zjadłam bez smaku i nie mam na nic ochoty. Strasznie się denerwuje jutrzejszą wizytą czy wszystko będzie dobrze, czy serduszko będzie biło i już mam nerwa.