reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Hej :-) Ja mam termin wizyty na poniedzialek nastepny, bo gin powiedzial, ze szkoda moich pieniazkow bo nie bedzie nic widac. Ale za tydzien bedzie zarodek :-) Ale mimo to, ze przelozylismy wizyte to rozmowa z nim troche mnie uspokoila no i poczekam ten tydzien na wizyte :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :-) Ja mam termin wizyty na poniedzialek nastepny, bo gin powiedzial, ze szkoda moich pieniazkow bo nie bedzie nic widac. Ale za tydzien bedzie zarodek :-) Ale mimo to, ze przelozylismy wizyte to rozmowa z nim troche mnie uspokoila no i poczekam ten tydzien na wizyte :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno jestes spokojniejsza:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mają sklepy w Polsce. A jak nie ma w twoim mieście to wejdź na ich stronę w necie. Często mają dużo ofert i wyprzedaży. Gwarantuję, że mają super ubrania. Ja mieszkam w Anglii i raz w roku są ogromne wyprzedaże, wszystko 50% taniej. Robię zakupy małemu na cały rok(kurki, bluzy, spodnie itp). To są ubrania na pokolenia, które łatwo później sprzedać na ebay lub allegro w pl.
O faktycznie maja nawet str w jezyku polskim:)
A my ostatnio z mężem czytalismy sobie imiona i komentowalismy jakie nam sie podobały. Wy macie juz jakies typy ? Dla mnie to będzie jeden z trudniejszych wyborow

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

jej, ale naskorbałyście ;)

Co do witamin dla kobiet w ciąży to ja też słyszałam, że dziecko duże się rodzi ;) ale nie wiem ile w tym prawdy bo brałam przy starszej witaminy i urodziła się 3300 a przy młodszej nie i urodziła się 3900 ;) była naprawdę sporym bobasem ;) Myślę, że nie trzeba brać witamin jak odżywiamy się racjonalnie. Przy młodszej musiałam brać żelazo tylko, bo miałam niedobory, Teraz oczywiście biorę folik i zdrowo jem. Co do kawy to zawsze piłam dwie max trzy teraz pije jedną rano, ale bardzo słabą.
Z zachcianek, jestem ciągle głodna! i mam ochotę bardziej na słone niż słodkie. Nawet lody które kocham przestały mnie pociągać ;) do tego cycki bolą i brzuch, węch trochę wyostrzony ale nie za bardzo i sikam co 20 minut :p A tak to dzisiaj tryskałam energią ale też łatwo było mnie wytrącić z równowagi. Wahania nastroju ;)
Co do rzeczy dla dzieci to jeszcze nic nie oglądałam. Na zakupy przyjdzie czas. Wózek pewnie dostane od brata, bo jego synek wyrośnie i pewnie sporo innych rzeczy też. Wózek jest ok, bardzo mi się podoba, firmy Jane model Rider. No chyba, że ich synek jeszcze będzie w nim śmigał, bo w maju będzie miał rok i 8 miesięcy to coś kupimy. Zakup wózka to będzie czysta przyjemność, kocham wózki heheh :) Podoba mi się właśnie ten Jane ale też Mutsy jest spoko.
Za to już myślałam nad remontem, takimi malutkimi zmianami ;) och ale będzie cudnie :)

reklama
Wszyscy maja imiona a my nie :( my chcemy imie w miarę międzynarodowe zeby zarówno w Polsce i za granica było łatwe do wymowienia no nie mieszkamy w polsce. Cos jak Adam, Daniel, Anna Natalia

Ostatnia edycja:
Do góry