jej, ale naskorbałyście
Co do witamin dla kobiet w ciąży to ja też słyszałam, że dziecko duże się rodzi
ale nie wiem ile w tym prawdy bo brałam przy starszej witaminy i urodziła się 3300 a przy młodszej nie i urodziła się 3900
była naprawdę sporym bobasem
Myślę, że nie trzeba brać witamin jak odżywiamy się racjonalnie. Przy młodszej musiałam brać żelazo tylko, bo miałam niedobory, Teraz oczywiście biorę folik i zdrowo jem. Co do kawy to zawsze piłam dwie max trzy teraz pije jedną rano, ale bardzo słabą.
Z zachcianek, jestem ciągle głodna! i mam ochotę bardziej na słone niż słodkie. Nawet lody które kocham przestały mnie pociągać
do tego cycki bolą i brzuch, węch trochę wyostrzony ale nie za bardzo i sikam co 20 minut
A tak to dzisiaj tryskałam energią ale też łatwo było mnie wytrącić z równowagi. Wahania nastroju
Co do rzeczy dla dzieci to jeszcze nic nie oglądałam. Na zakupy przyjdzie czas. Wózek pewnie dostane od brata, bo jego synek wyrośnie i pewnie sporo innych rzeczy też. Wózek jest ok, bardzo mi się podoba, firmy Jane model Rider. No chyba, że ich synek jeszcze będzie w nim śmigał, bo w maju będzie miał rok i 8 miesięcy to coś kupimy. Zakup wózka to będzie czysta przyjemność, kocham wózki heheh
Podoba mi się właśnie ten Jane ale też Mutsy jest spoko.
Za to już myślałam nad remontem, takimi malutkimi zmianami
och ale będzie cudnie