reklama
Klaudyna92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-) Fajnie, że jesteście.
Ja wczoraj miałam termin @ i na szczescie nie przyszla [emoji5]
Jeden test robilam 2 dni przed spodziewana @
A drugi w dzien spodziewanej @
Oba testy z moczu popoludniowego, wyniki pokazały sie po 3minutach.
Mam nadzieje, ze zagrzeje sobie tu miejsce u Was Majóweczki [emoji11]
Ja wczoraj miałam termin @ i na szczescie nie przyszla [emoji5]
Jeden test robilam 2 dni przed spodziewana @
A drugi w dzien spodziewanej @
Oba testy z moczu popoludniowego, wyniki pokazały sie po 3minutach.
Mam nadzieje, ze zagrzeje sobie tu miejsce u Was Majóweczki [emoji11]
Ja juz kilka dni po owulacji mialam bardzo bolace piersi, teraz bola jeszcze bardziej. Każdy dotyk sprawia ogromny bol. Ale dla dzidziusia wytrzymam wszystko [emoji4]trzymamy )
A jak się czujecie? jakieś pierwsze dolegliwości? mnie ciągnie brzuch, bolą piersi i swędzą mnie. Nie mam ochoty na słodycze co jest dziwne bo je lubię, jem na słono i mam straszną ochotę na sok pomarańczowy, pije go litrami
Jutro mam termin u gina, chyba troche za wcześnie ale kazal przyjsc. Mam ogromnego stracha [emoji52]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
dadzi
Moderatorka
Obyśmy wszystkie tu zagrzały miejsce na długo
Mnie kilka dni po owu zaczęły boleć piersi a brzuch od owu nie przestawał dawać znać o sobie. Teraz inaczej boli, nie jajniki tylko tak ciągnie. Znam to uczucie z poprzednich ciąż bardzo dobrze towarzyszy przez całą ciąże Oprócz tego jeszcze nic innego mi nie dolega, senność nie, mdłości też nie, ale wiem, że na to przyjdzie czas. Wczoraj tylko raz zakręciło mi się w głowie tak, że zrobiło mi się słabo;/
Mnie kilka dni po owu zaczęły boleć piersi a brzuch od owu nie przestawał dawać znać o sobie. Teraz inaczej boli, nie jajniki tylko tak ciągnie. Znam to uczucie z poprzednich ciąż bardzo dobrze towarzyszy przez całą ciąże Oprócz tego jeszcze nic innego mi nie dolega, senność nie, mdłości też nie, ale wiem, że na to przyjdzie czas. Wczoraj tylko raz zakręciło mi się w głowie tak, że zrobiło mi się słabo;/
Dziewczyny, czy wam zniknely kreseczki z testow ,?? Ja mialam piekna gruba kreske na plytkowym, chcialam sobie zostawić na pamiątkę, ale zniknęła po paru dniach
mayllah
Bertha, musisz dołączyć do majówek, robisz genialne tabelki :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mayllah
Klaudynka ale grube krechy, wow :-)ja narazie mam bladziochy ale zawsze coś :-) dziś zrobiłam betę ale wyniki jutro wieczorem, więc pozostaje mi czekać
bertha
Bertha, musisz dołączyć do majówek, robisz genialne tabelki :-)
:*
trzymamy )
A jak się czujecie? jakieś pierwsze dolegliwości? mnie ciągnie brzuch, bolą piersi i swędzą mnie. Nie mam ochoty na słodycze co jest dziwne bo je lubię, jem na słono i mam straszną ochotę na sok pomarańczowy, pije go litrami
Hej,mnie bola piersi i jestem senna przed 16bym spala
reklama
Klaudyna92
mayllah trzymam kciuki ;-)
Ja robilam bete kilka dni po owu i nic nie pokazala ale chyba zdecyduje sie teraz raz jeszcze, skoro na 6 testach polazaly mi sie kreseczki :-)
Co do objawów to całkowicie świadomie po stosunku je odczuwalam, poniewaz 2 lata temu poronilam w 9tc. A wiec juz 3 dni po stosunku ból brzucha i krzyża, oj ten krzyz nie daje spokoju,piersi zaczeły teraz bolec, no i bóle głowy dosc niemiłe :-)
Ja robilam bete kilka dni po owu i nic nie pokazala ale chyba zdecyduje sie teraz raz jeszcze, skoro na 6 testach polazaly mi sie kreseczki :-)
Co do objawów to całkowicie świadomie po stosunku je odczuwalam, poniewaz 2 lata temu poronilam w 9tc. A wiec juz 3 dni po stosunku ból brzucha i krzyża, oj ten krzyz nie daje spokoju,piersi zaczeły teraz bolec, no i bóle głowy dosc niemiłe :-)