reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Mamy Gabrysie [emoji16]3800 i 56cm
O 6:15na porodówkę, rozwarcie 7cm i o 6:30 urodziła się pani[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jupi!!!!!!! Boże to ja tu siedzę i czary uprawiam a Ty już po [emoji23] . Oj kobito [emoji8] .
Gratulacje ogromne !!! Odpoczywaj ile się da [emoji2] .

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@DaWo wiem co czujesz. Jak juz zjechalam na porodowke to moze ze cztery skurcze mialam z macicy, reszta z krzyza plus jednak poczulam, ze mialam operacje kregoslupa, bo ledzwiowy bolal nieziemsko :/

@Karlik ależ cudownie! Gratulacje! U mnie położna też była w szoku, że parte tak szybko przyszły, bo 10 minut wcześniej jeszcze pozwoliła mi isc na siku (nic z tego nie wyszlo, bo sie balam, ze mocniej sie napreze i razem z siku wyjdzie kupa i Mary ;)). W rezultacie musiala mi jednorazowo cewnik zalozyc i wysikac mnie w taki sposob.

Czekamy z Mary na obchod, liczymy, ze dzis stad wyjdziemy. Mala budzi sie juz regularnie na karmienie i jakos nawet chyba niezle uczymy się siebie nawzajem :)

A i chyba nigdy nie widzialam mojego meza tak zakochanego. Wczoraj co prawda zdychal po pepkowym ;) ale zapatrzony w coreczke bardzo :)
1495691752-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

@DaWo i nie jesteś ostatnia w kolejce! :D
Gratulacje. :))
Odpoczywajcie.

Ostatnia jestem teraz ja.
Nie zapomnijcie o mnie w swoich matczynych światach. :p
Zaraz nie będzie komu pomarudzić, a już na pewno - z kim jechać na objawowo przedporodowym wózku. ;)

@Karlik, serio.. musiałaś tak szybko i trochę z zaskoczki? :p
Przecież ja w permanentną bezsenność i lęki popadnę. ;)

Aaaaa!
I dzwoneczek zadziałał!!!!
Pożądam dzwoneczka. ;)

No i masz ostatnie foto z brzuszkiem z dnia porodu. :)))

@Olo przepiękne ujęcie. :)
Daj znać, jak tam po obchodzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mamy Gabrysie [emoji16]3800 i 56cm
O 6:15na porodówkę, rozwarcie 7cm i o 6:30 urodziła się pani[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Łooooooo! Umknął mi ten news! Za dlugo pisalam swoj wpis. Gratulacje!!!!!!

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

I wchodzisz rano na forum a tutaj takie akcje :)
Karlik Jakie ekspresowe tempo :) zaszalalas :) gratulacje mamusie!!!
DaWo Super że się udało i już możesz tulic swojego skarba.
I mamy dwa nowe dzidziuśie jednej nocy :D
To kto jeszcze został oprócz mnie? Warrari, Lalamido, Ula?

Ostatnia edycja:
Lalmido do jutra. ;)

Ja to muszę posprzątać i poprać po wyjeździe gości. :p
A goście jeszcze są. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak opisujecie te porody to stwierdzam, że niczego nie da się przewidzieć. Nawet położne nie są w stanie :D mówią że jeszcze tyle czasu do partych a tu taki wyskok :) natura sama sobie zadziała co chce :) oby dla mnie też była w miarę łaskawa ;)

reklama
Gratulacje dziewczyny!!! takie wieści z rana :D Ładnie żeście się ścigały na tych porodówkach :)
Dużo zdrówka dla maleństw i dla Was!!

Do góry