reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Mamy Gabrysie [emoji16]3800 i 56cm
O 6:15na porodówkę, rozwarcie 7cm i o 6:30 urodziła się pani[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jupi!!!!!!! Boże to ja tu siedzę i czary uprawiam a Ty już po [emoji23] . Oj kobito [emoji8] .
Gratulacje ogromne !!! Odpoczywaj ile się da [emoji2] .

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@DaWo wiem co czujesz. Jak juz zjechalam na porodowke to moze ze cztery skurcze mialam z macicy, reszta z krzyza plus jednak poczulam, ze mialam operacje kregoslupa, bo ledzwiowy bolal nieziemsko :/

@Karlik ależ cudownie! Gratulacje! U mnie położna też była w szoku, że parte tak szybko przyszły, bo 10 minut wcześniej jeszcze pozwoliła mi isc na siku (nic z tego nie wyszlo, bo sie balam, ze mocniej sie napreze i razem z siku wyjdzie kupa i Mary ;)). W rezultacie musiala mi jednorazowo cewnik zalozyc i wysikac mnie w taki sposob.

Czekamy z Mary na obchod, liczymy, ze dzis stad wyjdziemy. Mala budzi sie juz regularnie na karmienie i jakos nawet chyba niezle uczymy się siebie nawzajem :)

A i chyba nigdy nie widzialam mojego meza tak zakochanego. Wczoraj co prawda zdychal po pepkowym ;) ale zapatrzony w coreczke bardzo :)
1495691752-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

@DaWo i nie jesteś ostatnia w kolejce! :D
Gratulacje. :))
Odpoczywajcie.

Ostatnia jestem teraz ja.
Nie zapomnijcie o mnie w swoich matczynych światach. :p
Zaraz nie będzie komu pomarudzić, a już na pewno - z kim jechać na objawowo przedporodowym wózku. ;)

@Karlik, serio.. musiałaś tak szybko i trochę z zaskoczki? :p
Przecież ja w permanentną bezsenność i lęki popadnę. ;)

Aaaaa!
I dzwoneczek zadziałał!!!!
Pożądam dzwoneczka. ;)

No i masz ostatnie foto z brzuszkiem z dnia porodu. :)))

@Olo przepiękne ujęcie. :)
Daj znać, jak tam po obchodzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mamy Gabrysie [emoji16]3800 i 56cm
O 6:15na porodówkę, rozwarcie 7cm i o 6:30 urodziła się pani[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Łooooooo! Umknął mi ten news! Za dlugo pisalam swoj wpis. Gratulacje!!!!!!

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

I wchodzisz rano na forum a tutaj takie akcje :)
Karlik Jakie ekspresowe tempo :) zaszalalas :) gratulacje mamusie!!!
DaWo Super że się udało i już możesz tulic swojego skarba.
I mamy dwa nowe dzidziuśie jednej nocy :D
To kto jeszcze został oprócz mnie? Warrari, Lalamido, Ula?

Ostatnia edycja:
Lalmido do jutra. ;)

Ja to muszę posprzątać i poprać po wyjeździe gości. :p
A goście jeszcze są. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak opisujecie te porody to stwierdzam, że niczego nie da się przewidzieć. Nawet położne nie są w stanie :D mówią że jeszcze tyle czasu do partych a tu taki wyskok :) natura sama sobie zadziała co chce :) oby dla mnie też była w miarę łaskawa ;)

reklama
Gratulacje dziewczyny!!! takie wieści z rana :D Ładnie żeście się ścigały na tych porodówkach :)
Dużo zdrówka dla maleństw i dla Was!!

Do góry