reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

A mnie dziś noooooosi... poszła bym na rower, na kijki, pobiegać ... co kolwiek kurde. Już nie wtrzymie dłużej. Wyciągnę chyba chłopaków jak wrócą do Obi Wan Kenobi żeby sobie kwiatków, traw i iglakow nakupić na taras. I będę grzebać i wąchać mokra ziemię [emoji16].
Już mi się nie chce tak oszczędnie żyć. Chce mi się coś porobić, coś co widać jak zrobię.
Chce mi się założyć szpilki ale do siedzenia na kanapie raczej nie koniecznie... chce mi się ...
Kurde ile mi się chce żeby coś tu fajnie było a tu nic... Ehhhhh

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie dziś noooooosi... poszła bym na rower, na kijki, pobiegać ... co kolwiek kurde. Już nie wtrzymie dłużej. Wyciągnę chyba chłopaków jak wrócą do Obi Wan Kenobi żeby sobie kwiatków, traw i iglakow nakupić na taras. I będę grzebać i wąchać mokra ziemię [emoji16].
Już mi się nie chce tak oszczędnie żyć. Chce mi się coś porobić, coś co widać jak zrobię.
Chce mi się założyć szpilki ale do siedzenia na kanapie raczej nie koniecznie... chce mi się ...
Kurde ile mi się chce żeby coś tu fajnie było a tu nic... Ehhhhh

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Ktoś tu się od Martussa82 zaraził [emoji3]
A ja dzisiaj przeszłam samą siebie: podłączyłam telefon do ładowarki i tyle wyzywam że coś nie łączy, że ładowarka do dupy, że telefon ma wejście rozwalone, że w szpitalu nie naładuje telefonu i nigdzie nie zadzwonię i jak już wszystko wypowiedziałam to mąż mówi do mnie: kochanie łatwiej by było gdybyś drugi koniec kabla miała w kontakcie bo z podłogi nie naładujesz raczej[emoji51]
I dać tu takiej dziecko[emoji36]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

lalamido- usmiałam się z tego kabaretu o facetach :-) Kochana 37 tyg. za Tobą juz się nie musisz oszczędzać!
Martusiamiska- pięknie u Ciebie. Serce się cieszy :-) Gratuluję bardzo :-) Tak pilnie terminowa dziewczynka. Zuch :-)
MajMaj- myślisz że po tym porodzie juz nie bedziecie chcieli więcej dzieci? Ja wiem wiem chcieć a móc. Pytam ze względu na te przypadłości ginekologiczne. Teraz są super możliwości operacyjne - pewnie kosztowo wymagające ale ginekologia poszła w estetyce baardzo do przodu. Mam znajomą po plastyce pochwy ( urodziła się bez!) i jest już po 2 porodach :-)
Ja probiotyki łykam całą ciążę!
Olo - 38 tygodni!! Cudownie to już rodzić w sam raz - niech się dzieje.... jaka Ty jesteś zgrabniutka na tych zdjęciach!Świetna pamiątka!
Marysia- kto powiedział że masz czekać do 40 tyg. 38 to piękny moment życzę szybkiego rozwiązania i przytulania córci!
waraai - no gratuluję Ci rekordu ;-)
asia- cudny Gabryś!
DaWo - he he he dobre te plemniki

Jaka piękna pogoda.... mówię mężowi że coś muszę porobić a on mi na to " przewrócić sie na drugi bok?" No świnia, nie?

Waraai - zaraz po porodzie była w takim kokonie a wieczorem już przebraliśmy w swoje ubranka [emoji4]

Olo - świetna sesja. Laska z Ciebie [emoji6]

Dziewczynki już niedługo wszystkie się doczekacie [emoji6]

Karlik - Hanie urodziłam dokładnie o 14:15 [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Martusiamiska ogromne gratulacje :) pięknie terminowo!
My z Nikodemem mamy dzisiaj gości. Trochę mi się nie chce... Nieprzespane noce, przemęczenie, płacz. Młody ma zatkane kanaliki łzowe i jestem zmuszona wciskać mu maść do oczu. Dla mnie to jest awykonalne!
Miłego dnia i udanego weekendu dziewczyny!

Waraai - zaraz po porodzie była w takim kokonie a wieczorem już przebraliśmy w swoje ubranka [emoji4]

Olo - świetna sesja. Laska z Ciebie [emoji6]

Dziewczynki już niedługo wszystkie się doczekacie [emoji6]

Karlik - Hanie urodziłam dokładnie o 14:15 [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje pięknej Córeczki :) no widzisz w końcu słyszę że bole były do wytrzymania :) chyba niezła twardzielka z Ciebie ;)

Asia333podlasie synus przeslodki, jak bobas z reklamy :)

A więc urodziło Was już 9 i jeszcze nas 15 zostało :) ją nie chce urodzić na samym koncu :) nie mam skurczy, ani czop nie wyleciał ani szyjka się nie skraca - nic a nic się nie dzieje. No ale fakt do 22 jeszcze trochę zostało :)

@Martusiamiska ogromne gratulacje :) pięknie terminowo!
My z Nikodemem mamy dzisiaj gości. Trochę mi się nie chce... Nieprzespane noce, przemęczenie, płacz. Młody ma zatkane kanaliki łzowe i jestem zmuszona wciskać mu maść do oczu. Dla mnie to jest awykonalne!
Miłego dnia i udanego weekendu dziewczyny!

Klaudia dasz radę! Pamietaj że to dla dobra Nikosia więc zacisnij zęby i będzie z górki;) dzielna dziewczyna jesteś;)

@Karlik - dzięki za przejęcie pałeczki z lista :)

@Martusiamiska- gratulacje!! Dużo zdrówka i odpoczynku dla Was.

My mamy za sobą ciężką noc. Okazuje sie że ja i Dominik mamy kompletnie inne plany dnia. Cóż, zupełnie jak w ciąży. Jak ja mam siły i energie to on śpi a jak już na pysk padam to on by jadł co 30 min. A potem znowu stesuje matkę bo 8h śpi i ma w nosie cyca. Ale próbujemy się dogadać, z pomocą położonych :)

@Olo32 - leżała wczoraj ze mną na sali dziewczyna którą też wzywali do ZUS. Okazało się że jej lekarka w zwolnieniach namieszała i raz wypisywała na ciążę a raz zwykłe i dlatego ZUS ją wzywał. Powiedzieli jej że odgórnie mają zakaz wzywania ciężarnych i że w takich przypadkach telefon i wysłanie dokumentacji wystarcza.
A w ogóle to świetne zdjęcia. Wyglądasz ślicznie w tej ciąży :)

Co do aspiratora to ja mam taki elektryczny firmy MasMed. Stwierdziłamżeto niezły kompromis pomiedzy tym "ustnym" a odkurzaczowym.

reklama
Do góry