reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja tez przy pierwszej i drugiej miałam większość na 0-3miesiace czyli takie 62 i musiałam podwijać rękawy itd. Teraz mam sporo na 56 i nawet jak za miesiąc wyrośnie to mi nie żal bo w większości używane.

Waraai- z tym czerwonym rampersem na 56 to nie wiem czy sie wstrzelisz w pogodę w pierwszym miesiącu życia :( patrzyłam teraz na taka długoterminowa i do końca maja ma byc do dupy!! kjm

Ale u mnie burzaaaa straszna! LO!

reklama
Ja tez przy pierwszej i drugiej miałam większość na 0-3miesiace czyli takie 62 i musiałam podwijać rękawy itd. Teraz mam sporo na 56 i nawet jak za miesiąc wyrośnie to mi nie żal bo w większości używane.

Waraai- z tym czerwonym rampersem na 56 to nie wiem czy sie wstrzelisz w pogodę w pierwszym miesiącu życia :( patrzyłam teraz na taka długoterminowa i do końca maja ma byc do dupy!! kjm

Ale u mnie burzaaaa straszna! LO!
Ou nou! To serio muszę kupić jakieś kombinezony ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak opowiadacie o tych rozmiarach to się trochę uspokoiłam, bo ja mam sporo na 56 i się zastanawiałam po co mi tyle tego (część kupiłam, więcej dostałam). Ale głównie bodziaki z krótkim rękawem i pajacyki. Mam też kilka kombinezonów ale one już są większe.
Ale jak przesyłacie kolejne zdjęcia i linki to tylko zęby zaciskam, żeby znów czegoś nie kupić :p
Wypłata przyszła... mąż mnie zabije jak znowu wydam wszystko na zakupy w internecie :D

@MajaMaj - u mnie cukier po lodach nie skacze - sprawdzałam. Ostatnio jem lody praktycznie co 2 dni i mam po nich wynik na glukometrze między 90 a 110, czyli w normie. Myślę, że młody po prostu potrzebuje więcej cukru pod koniec, żeby miał siły na poród więc nie odmawiam ani sobie ani jemu :D

reklama
He he martussa mam nadzieje ze klapeczki i skarpetki masz juz odziane i w tanecznym kroku ich nie zgubisz
A miałam sie ostatnio Ciebie pytać czy Ty kiedyś nie uprawiałaś prawie "wyczynowo" jakiegoś sportu? Bo Twoja szyjka sie zachowuje jak u sportowca
Ty w ogole dzisiaj spałaś??

I ja witam skoro świt. Dziecię nam przyszło 5:30 do loża i smacznie spi dalej w przeciwieństwie do mnie!!

Do góry