reklama
DaWo
Fanka BB :)
Jak się miało dwadzieścia lat to nic nie bolało[emoji41]a teraz cierpcie stare dupy [emoji8][emoji8][emoji56][emoji56][emoji106]Po pierwszym porodzie też nie pamiętam, by macica bolała jakkolwiek.
Nawet przy karmieniu.
Kurczę, nawet krocze nie bolało, a byłam nacięta - teraz położna straszy, że ból krocza jest spory i nie wiem, jak się ustosunkować. [emoji14]
Bolały cycki.
Jak zrobiły się kwadratowymi baniakami pełnymi mleka i najpierw były one, a daleko za nimi: ja.
Z tym, że też nie od razu po porodzie.
Za to skurcze bolały pieruńsko.
Krzyżowe.
Skurcze na toalecie (już na porodówce, pod koniec, ciągle jeszcze też po lewatywie).
Bolało spojenie łonowe - pamiętam, że myślałam, że mnie rozerwie. [emoji14]
Ale rodziłam prawie dwie doby i najgorsze były ze 4 ostatnie godziny. Nawet żyć już nie miałam siły.
Parte - spoko.
Trzy parcia i Młody poza bazą.
Podczas drugiego utknął pomiędzy światami i musiałam go wyciskać na zawołanie. Wyturlał się nieco siny i podduszony, to gwizdnęli mu jeden punkt za kolor skóry.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Marysia787
Zaangażowana w BB
W gościach będzie chlopczyk który jeszcze raczkuje, a z racji ze mój pies ma aktualnie okres gubienia futra to ruszyło mnie sumienie... Trzeba jakoś przetrwać, a położyć się na pewno pójdę ... niech sobie teściową gości zabawia
waraai
Jak się miało dwadzieścia lat to nic nie bolało[emoji41]a teraz cierpcie stare dupy [emoji8][emoji8][emoji56][emoji56][emoji106
Weź się. [emoji23]
DaWo
Ale się uśmiałam [emoji237] mi nie przyszło do głowy żeby wyparzyć szczotke i pewnie nie będę [emoji3] podejrzewam że w mojej by się kłaki potopiły.... A po co ryzykować, Franki i tak mówi że Gabrysia będzie łysa baba[emoji41]Dziewczyny, mam pytanie do was o szczoteczki do włosów dla maluchów.
Ja kupiłam Canpola z naturalnego włosia końskiego, ale jak ją wyparzyłam to zaczęła tak śmierdzieć koniem, że nie dam rady. Nie mam nic do koni - uwielbiam te zwierzęta i zapach ich mi nie przeszkadza - o ile jestem w stajni, ale szczoteczka dla dziecka jadąca koniem to ponad moją tolerancję...
Kupiłam drugą, ze sztucznym włosiem, nie śmierdzi, ale sztywna taka jakaś... A jakie Wy macie?
Nie daj się [emoji12]. Och jak ja się cieszę że moja teściowa aż w Krakowie [emoji1] i jak sobie jej nie przywiozę to nie przyjedzie [emoji7].W gościach będzie chlopczyk który jeszcze raczkuje, a z racji ze mój pies ma aktualnie okres gubienia futra to ruszyło mnie sumienie... Trzeba jakoś przetrwać, a położyć się na pewno pójdę ... niech sobie teściową gości zabawia
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
mamaAWR
Mów za siebie! Ja tam mam nadal 16 latJak się miało dwadzieścia lat to nic nie bolałoa teraz cierpcie stare dupy
DaWo
Ja też z tej ekipy [emoji16]Weź się. [emoji23]
DaWo
Wszystkie mamy po 16, ja razy dwa plus dwa....
reklama
DaWo
A po drugie to idźcie już rodzić bo zostawić was na trzy godziny i trzydzieści wiadomości, ja już się łapie na tym , że nie wiem co która konkretnie myśli ale ogólny wątek łapie [emoji16]